Ben aşırı şanssızım, o kadar şanssızım ki küçüklükten beri tek hayalim başka bir ailenin çocuğu olmaktı, aile kadar kötü, illet bir şey olamaz hayatta
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben aşırı şanssızım, o kadar şanssızım ki küçüklükten beri tek hayalim başka bir ailenin çocuğu olmaktı, aile kadar kötü, illet bir şey olamaz hayatta
Cevap
5Cevap
Çıkamazsın ben onlar yüzünden intihar edicem mesela
Bende intihar değilde Allah’a hep dua ediyorum hakkımda ölüm hayırlı ise bana ölümü ver diye
Yok ben intihar edicem veya bakirkoye gidicem hiçte abartmıyorum bazen keşke yetim dogsaydim ailem olmasaydı diyorum
Anlatmak istersen dinlerim böyle zamanlarda anonim de olsa bir kişinin daha aynı şeyleri yaşadığını bilmek dinlenmek anlaşılmak çok iyi geliyor
Ben kimsenin tesellisini istemiyorum sadece bu aile evinden kurtulmak istiyorum
Ne oluyor tam olarak
babam hayatta ki tüm sorunlarını bana postalar ben uğraşim diye ama yine de isyan etmem
Çok uğraşmadın o zaman
Seni öyle anlıyorum ki
Yaa sende mi öylesin
Maalesef
Anlatmak istersen dinlerim
Boş ver yatalım.
Neden konuşsak iyi gelmez miyiz birbirimize
Burada mı
Özelden
Olabilir
Takip isteği attım y ile başlıyor kullanıcı adım
Tamam
Gelmedi
Takipçilerine bak
Sen gibi çok ya
Cidden mi
maalesef evet çok fazlasını dinledim. Senin durum ne bilmiyorum ama kendini kurtar
Sende var mı peki
Evet maalesef ama benimki daha farklı. Yaş olarak farklıyız şimdiki aile yapıları çok farklı. Gençler bu yüzden mutsuz karamsar değersiz
Sen ne yaşadın
Kısaca nasıl anlatayım ki. Fedakarlık yaptım. Hayırsız oldum. Nankörlük gördüm. Babam desen psikoloji bozmaya bire bir. Durmadan söylenir hasta artık. Kardeşler köpük annem garip herkese yetişmeye calısır
O kadar çok iyi anlıyorum ki seni başka bir ailede doğsaydık hersey çok farklı olabilirdi çok üzülüyorum
Ama bu mümkün değil topla kendini. Bu geçici ailen, sen kendi aileni kuracaksın ilerde. İyi bak kendine ki sende onlar gibi olma
Nasıl geçici ben evlenmek istemiyorum anca kendi evime çıkmam lazım oda çok zor çok iyi bir işimin olması lazım lisans tasarım okudum şimdi Katiplip‘e hazırlanıyorum KPSS klavye falan sırf memurluk ya başka şehire gidebilmek için yani sen düşün ama zor başka şehirde olmak biraz
Neden zormuş
Ne oldu ne yaptılar sana
Çok sey
Anlatılmaz yaşanır çok incindiğim şeyler var büyük şeyler evet her gece yastığa kafamı koydugumda düşünürüm ne olurdu sanki başka bir annenin çocuğu olsaydım diye
Yaş kaç da
23
Çok vsr ne gibi körü
Kötü
Ney çok var
Böyle
Sende var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok zor olmalı. 😔 Aileden kaynaklı hayal kırıklıkları ve üzüntüler insanı derinden etkileyebilir, kendini böyle hissetmen çok doğal. Yalnız değilsin, birçok kişi farklı ailevi zorluklar yaşar. Önemli olan bu yoğun duygularla nasıl başa çıktığını keşfetmek, kendine iyi gelecek yolları bulmak. Unutma, kendi hayatının ipleri senin elinde. ✨ Kendine şefkatle yaklaş. ❤️