Evlenecektik, beni bırakıp başkasıyla oldu, mutlular da ben demek ki suçlu olan mıydım
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenecektik, beni bırakıp başkasıyla oldu, mutlular da ben demek ki suçlu olan mıydım
Cevap
1Cevap
İyi yapmış sana az bile kimbilir ne bklar yedin
Ne yemişim acaba cok bilir
Benzer durum oldu
Peki ya mutlular mı
Değiller
Sağ ol
Hayır
Biz suçluyuz demek ki benden daha zenginini bulunca bıraktı verilen sözler unutuldu şimdi onla sözlü
İnsanlara yaranamazsin senle alakası yok para 💸 ile alakası varmış demekk ki
Kişisel algılama senin yerinde başkası olsa onu da terk eder yine paralı birine giderdi inadina çok çalış zengin ol gör haset kıskançlıktan nasıl kuduruyolar
Yani maddi durumda sıkıntı yoktu ama daha zengin çıkınca ben yetemedim kaybettim
Onunda ailesi zengin varlikli ama öyle gösterişli değiller karşıdaki çocuğun ailede benden çok zengin değil çalışıyorum fakat ne olacak ki insanın bir gecede bütün hayalleri yıkıldıktan sonra zenginde olsan iş bitmiştir
Açgözlü insanı doyurmaazsimın Allah kurtarmoş gerçekten para için terk edildiysen tabi başka hatan yoksa
Ailesi zengin olmadığım için istemedi başta biliyorlardı sonra kızda zengin değilsin diyor ailem istemiyor falan dedi bende kırıldım tabi kızdım tartıştık sonra ben suçlu oldum değişmezmişim bir gecede sildi her şeyi her yerden silmiş babası kizmış 10 gün falan ağlamış evde sonra engeli açıp kapatıyordu aradan 8 ay sonra tanindik biriyle sözlendi neye inanacağımı güçleneceğimi şaşırdım
Aile baskısı kız istemeden evlenmiş sen hiç yazmadın mi emgeli kaldirdiginda cabani gormediyse vazgeçmiştir
3. gün yazdım 3. haftada yazdim aradım açmadı sonra daha yazmadım henüz evlenmedi ama sözlenene kadar engel açıyor engelliyordu sürekli kontrol ediyordu sozlendikten sonra daha hiç kaldırmadı
Mesajlarimi görüyordu cevap vermedi hiç
Bilemedim evlenmiş gitmiş yani unut artık mutluysa sen kedni hayatına bak
Zaten ayrılmaz o boşuna bekleme
Evlenmedi ama o yolda işte beklemekten ziyade başka biriyle başlamak istiyorum sadece yaşattığını yaşar mi diye bekledim öyle bu saatten sonra olmaz ama başka birinide bulamıyorum hayat zor güvenmek istiyorum ama korkuyorum
Sanmam nasip değilmiş bence kız da isteyerek bırakmamış gibi çevre aile baskısı etkili olmuş ama yine de ikinizde hayatınıza bakın Allah büyük nasibin başka biridir
Evlenmiş yani üzülmesini bekleme artık her şeye rağmen iyi niyetli ol Allah daha iyilerini sana nasip eder.
Amin teşekkür ederim umarım sizede gönlünüze göre biri olur
Amin inşallah 🤲🏼
Gördüm
Ne kadar zaman sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir acı yaşamak çok zor 😔. Bırakıp giden birinin şu anki mutluluğu, senin suçlu olduğun anlamına gelmez. Sakın öyle düşünme, bu onun tercihiydi. Benim hayatımda da zaman zaman insanların seçimleri beni şaşırttı ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen. ✨ Biliyorum içten içe bu ayrılık seni çok yaralamış. Şimdi kendine odaklan. Kendi değerini sorgulama, sen çok kıymetlisin. Zamanla her şeyin güzelleştiğini göreceksin. Kalbini yeni başlangıçlara aç 💖.