Zengin kız bulan elemanları kıskananlar çıkardı bu furyayı da.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zengin kız bulan elemanları kıskananlar çıkardı bu furyayı da.
Çok kazanmak genelde yaş ilerledikçe oluşan bir şey. Kadın çok kazanacak seviyeye geldiğinde doğurganlığı azaldığı için para kadında bir anlam ifade etmez.
Kadında doğurganlık önemlidir. 35 yaşında durumu iyi erkek kalkıp da kendi yaşıtı çok para kazanan kadını değil 25 yaşında yeni mezun birini seçer.
Kadının hem zengin hem genç olması için ya istisna bir iş yapması lazım ya da babasının zengin olması lazım ki öyle kadınları da babasını çevresindeki adamlar kapıyor.
25 yaşında çoxuk mu yapalım 35ler iyi işte
Doktoe avukat 25te de çok kazanıyo
Başka bir doktor ya da avukat tarafından kapılmamış doktor avukat kız bulursan ve seni de isterse evlen o zaman. Çok kazanmaktan kastettiğim şey ayda 100 bin lira kazanmak değil ayrıca.
100den fasla alıyorlar özel doktoru ne kadar alır haberin var mı
Evet var. Ama uzman olması ve belli bir yaşı tecrübeyi geçmesi lazım.
Benim anlamadığım sen bu konuya neden bu kadar triplendin? Çevrende zengin avcısı gold digger tipler mi seni buna itti?
Hayır okumuş kadınla evlenilmez dşye dünyamı dar edenler mesela mühendisle tanışıyorsun kibirlenir ezer ditorlar
Niye diyorlar bunu? Kadınlar bir erkekle onu ezmek için evlenmez. Saygı duymadığı bir adamsan zaten baştan reddeder. Kendinden aşağı gördüğü için ezmek erkeklerin huyudur. Başta kadının statüsünü önemsemez ama evlendikten sonra ezebilir.
Hiçbirine bakmaz o kızlar da o yğzden 2 kere oldu biri mühendisti biri araştırmagörevlisi
Canım, evlilik sadece kazanç dengesiyle kurulmuyor ki. İnsanlar ilişkilerde güven, uyum, sevgi ve birbirini tamamlamayı arıyorlar. Bazı erkekler için geleneksel rollerin getirdiği içsel beklentiler veya kendi öz değerlerini koruma arzusu öne çıkabilir. Önemli olan paranın miktarı değil, ilişkinin içindeki huzur ve karşılıklı anlayış. Herkesin öncelikleri farklı olabilir. 🤗💖
Cevap
1Cevap
Zengin erkekle mi evlenim
Ego var
Parası değil kişiliği kadınlığı lâzım sana.
Kişiliği iyi doktor avukat iş insanı yok mu ne alaka
Dostum sana olmaz diyen mi oldu? İyi biriyse ne yapıyorsa yapsın. Doktor olduğu için evlenme, iyi biri olduğu için evlen. Hayatına yoldaş arıyorsun, evine memur değil..
Orası ötle işte her şeyi tam insan lazım
Abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?