Güzel, varlıklı, başarılı kadın neden evlenemiyor? Öte yandan varoş kız arkadaşım zengin yakısıklı cocuk buldu?

Bir kız arkadaşım var. Gerçekten çok güzel bir kız. Başarılı da bir kız. Yazılım mühendisliği okudu. Türkiye'de iyi şirketlerde çalıştı, sonra da kız yurtdışına taşındı. Orada 2 sene master yaptı, 2 senedir de çalışıyor. 4 senedir orada yaşıyor.
Kızın maddi durumu çok iyi, neredeyse eşimle benim toplamım kadar kazanıyor. Şükür ailesinin de evleri arabaları var. Kız bir de tek çocuk.
Arkadaşım diye böyle düşünüyorumdur belki bilmiyorum, ama o gerçekten çok iyi niyetli, temiz bir kız. Biz arkadaşlarla falan kaç kere kavga ettik, kız her zaman sakin kalır. Asla sorun çıkaran, şikayetçi olan birisi de olmadı. Her konuda arabulucu. Kızın yüzüne küfür etsen yine tatlıya bağlar ortamı.

Bu kızın karşısında bir çocuk çıktı 1.5-2 sene sevgili oldular, nişanlandılar sonra nişanı attılar. Sonra kız yalnız kaldı. İşine odaklandı. Geçenlerde islamcı bir çocukla görüştü, "sözde düzgün adamdı", çocuk sen önceki erkek arkadaşınla cinsellik yaşamışsın dedi, kızı istemedi. Bir de arkasından konuştu, bunla olmaz, başkasının malı olmuş falan demiş.

Kız gerçekten maşallah renkli gözlü, beyaz tenli, siyah saçlı bir kız. Merve Boluğur gibi. Hiç öyle mala mülke de bakmıyor. Herkese çok güzel şeyler alır, herkesi düşünür. Ben anlamıyorum, bu kız yalnız kalıyor.
Öte yandan arkadaş grubumuzda "tam bir varoş" dediğim kız, gitmiş mühendis bir çocuk bulmuş, çocuğun da eli yüzü nasıl güzel. Kızın yattığı kalktığını ben sayamam ama. Giyimi kuşamı desen. Varoş ya. Karakteri de öyle. Başbaşa görüşmemi eşim bile istemez o kızla. Eşim bile kıza "kendini satmayan fah*se" diyor. Nereden buluyorsa bu kız bir şekilde harika adamlar buluyor ama.

Güzel, varlıklı, başarılı kadın neden evlenemiyor? Öte yandan varoş kız arkadaşım zengin yakısıklı cocuk buldu?