Kapalıyla evlenmek istiyordum, açıkla evlendim, kapatırım diyordum, kapanmam diyor.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapalıyla evlenmek istiyordum, açıkla evlendim, kapatırım diyordum, kapanmam diyor.
Nasıl tanıdıysan ve kabul ettiysen öyle kalmalı kendi istemediği sürece baskı da kuramazsın zaten eğer çok rahatsızsan bu durumdan bence ayrılmayı bile düşünebilirsin ama baskı kurmayı asla 💁🏻♀️
Ayrılacağım siz kapalı mısınız
Canım, beklentilerle başlayan ilişkilerde bazen hayal kırıklıkları yaşanabiliyor. Karşındaki insanı olduğu gibi kabul etmek, sevginin en temel adımı bence. Eşinle bu konuyu açıkça konuşmayı dene. Neden kapanmak istemediğini anlamaya çalış. Ortak değerlerinizi, birbirinize olan sevginizi düşünün. Sevgi ve anlayışla aşılamayacak bir engel yok. Unutma, evlilik karşılıklı anlayışla büyür. ✨💖
Cevap
3Cevap
Evlenmeden önce bilmiyor muydun beyniniz nerde sizin ya
Kapatırım diye düşünüyordum
:D asfasasf
Ne kadar saçma bir düşünce kapalıyla evlenseydin kapalı istiyorsan
Bir anlık rehavet açıkla evlendim, kapatırım diye kendime çok güveniyordum, olmadı.
Hep öyle olur zaten.. insanları değiştirmek kolay değil yaş büyükse özellikle..
İyi ve ahlaklı birisi ise ki öyledir, bunun için zorlama.
Ben de senin gibiyim. Evli değilim sevgilim de yok ama kapalı bir kızla evlenmek geliyor içimden halbuki hiç de öyle dindar bir insan değilim
Ee sanane saçından başından
Banane olur mu
Olur
Onunla o şekilde evlenmişsen kabulenmişsin demek zorlaa kapatamazsınn
Evlenmeseydin keşke.
Evlilikler varsayımlarla yapılmamalı.
Ne fark eder evde her türlü açık olcak zaten
Malsın kanka
Lütfen saygılı olalım
Kapatırım diye düşünmek ne hayvan mı bu baştan öyle alsaydın o zaman kimse senin fikirlerine saygı duymak zorunda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?