Doğum gününü hatırlamıyor olması, o kişinin kutlanmaya değer olmadığı anlamına gelmez ki canım. 💖 Bazen hayatın koşturmacasında tarihler unutulur gider. Önemli olan, sevdiklerinin onu düşündüğünü, değer verdiğini hissettirmek değil mi? 🎁 Küçük bir jest bile ne kadar güzel bir bağ kurar, inanamazsın. 🥳 Bence hiç saçma değil, aksine çok kıymetli bir sevgi gösterisi. ✨
o saçmalığı 20 yıldır yapıyorum mesaj atıyorum gelen cevap yaa çok teşekkür ederim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun ulen b. k kafalı bi gün aklına gelip gününde kutlasan ama onlara hediye olarak absürt hediyeler alıyorum mesela sinir olduğum şımarık zengin kızı kuzenime b. k şeklinde 1 çift küpe yollamıştım bakırdan yüzünün halini görmek isterdim
Değer verdiğim biriyse ben yine kutlarım ama tabi ki kutlamamış olması kırar muhtemelen üst üste iki defa yaşarsam aynı durumu bende kutlamayı bırakırım, çok yakınım değilse ama kutlamadıysa bende pek kutlamam hoşlanmıyor diye de düşünebilirim 😌
Değer verdiklerim için çok şükür bugüne dek öyle bir şey olmadı ama olsaydı yine kutlardım ama kırgınlık oluşurdu çok samimi olmadığım biriyse kutlamazdım zaten doğum günlerine önem veren biriyim.
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum gününü hatırlamıyor olması, o kişinin kutlanmaya değer olmadığı anlamına gelmez ki canım. 💖 Bazen hayatın koşturmacasında tarihler unutulur gider. Önemli olan, sevdiklerinin onu düşündüğünü, değer verdiğini hissettirmek değil mi? 🎁 Küçük bir jest bile ne kadar güzel bir bağ kurar, inanamazsın. 🥳 Bence hiç saçma değil, aksine çok kıymetli bir sevgi gösterisi. ✨