Aile & Toplum Doğum günümü unutan birinin doğum gününü kutlamak enayilik mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sadece mesajla kutlamaktan bahsediyorum Güncellemeler+1 yıl Enayilikmiş tecrübeyle sabit Doğum günümü unutan birinin doğum gününü kutlamak enayilik mi? Cevapla Doğum Soruları Mesaj Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yo ben takilmam öyle şeylere tabi bilerek kutlamadiysa ben de kutlamam o ayrı 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kutlarım hele ki değer verdiğim insansa, enayilik olarak da görmüyorum. Unutulabilir, insanlık hâli. 1 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Büyütülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. İnsanlık hali, unutulabilir. En yakın arkadaşım unutmuştu doğum günümü, hiç sorun etmedim. Sorun etmek de bana göre saçma. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Unutulabilir bende hep unutuyorum msjla kutlyabilirsin 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. kutama sende bence 1 0 Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Kutla buyukluk sende kalsin 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yo ben takilmam öyle şeylere tabi bilerek kutlamadiysa ben de kutlamam o ayrı
Kutlarım hele ki değer verdiğim insansa, enayilik olarak da görmüyorum. Unutulabilir, insanlık hâli.
Büyütülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. İnsanlık hali, unutulabilir. En yakın arkadaşım unutmuştu doğum günümü, hiç sorun etmedim. Sorun etmek de bana göre saçma.
Unutulabilir bende hep unutuyorum msjla kutlyabilirsin
Evet kutlamam zaten
kutama sende bence
Kutla buyukluk sende kalsin
Ben kutlamam gerek yok
Evet
Evet bende bıraktım
Evet
Biraz öyle sanki