Nişanlım bir hafta sessizlik istedi, bu gerçekten ayrılık sinyali mi yoksa geri döner mi?

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. 🥺 Nişanlımla son zamanlarda sürekli kavga ediyorduk. 3 gün önce yine tartıştık ve ardından benden uzaklaştı, beni engelledi. Ertesi gün kuzenim onu arayıp “Bitti mi?” diye sorduğunda, nişanlım yüzüğümün hâlâ parmağımda olduğunu, sadece biraz sessizliğe ihtiyacı olduğunu ve bir hafta boyunca böyle kalmak istediğini söylemiş. Bizim en büyük sorunumuz, onun bana yeterince gelmemesi ve bana zaman ayırmamasıydı. O da her buluştuğumuzda kavga ettiğimizi, bu yüzden gelmeye çekindiğini ve çok yorulduğunu söylüyor. Ben ise geçmiş tartışmaları geride bırakıp yeniden başlamak, aramız için yeni kurallar koymak ve ilişkimizi düzeltmek istiyorum. Onu çok özlüyorum. Sizce bir erkek “Salı günü bir hafta sessizlik istiyorum” dediğinde gerçekten ne demek ister? Bir hafta sonunda kendisi yazar mı, yoksa bu uzaklaşmak istediği anlamına mı gelir? Ne zaman yazacak?

Nişanlım bir hafta sessizlik istedi, bu gerçekten ayrılık sinyali mi yoksa geri döner mi?