Arkadaşlar evlilikte kocanın görevi nedir, bir de ömür boyu mu karısına bakar, ben olsam böyle bir şeye izin vermezdim, utanırım, ondan bir şey isteyemem
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar evlilikte kocanın görevi nedir, bir de ömür boyu mu karısına bakar, ben olsam böyle bir şeye izin vermezdim, utanırım, ondan bir şey isteyemem
bir kadının görevi neyse kocanında odur bence bütün her ev işi ortak paylaşılmalı erkek yeri gelince çamaşır bulaşık da yıkamalı bu bakmak değil de sorumluluktur kadında aynı şekilde böyle olmalı tabiki bu sadece benim görüşüm
Beraberliğin dinamikleri vardır
Kadında erkekte bunları bilecek
Yoksa o yaşanılan şeyin adı beraberlik olmaz.
Beraberliğe dair bilgi sahibi olanlar durumdan vazife çıkartıp gereğini yaparlarsa mutlu beraberlik yaşanır.
Kocalık / karılık görevi diye bet kavramlar olmayıp, zımmi görev paylaşımı vardır.
İki kişi bir ev içerisinde mutlu bir aile kurmak ve nirbirinin varlığı ile mutlu olmakla görevli bence. Herkese nir görev verecek olursan bu uaşamak olmuyor ki. İşten görevlerini bitirip yeni görevler için işe gelmişsin gibi hisseder insan be
Canım, evlilikte görevler karşılıklı bir dayanışma ve sevgi köprüsü gibidir. Eşler birbirine hem duygusal hem de yaşamın her alanında destek olur. Kocanın görevi eşine sevgiyle, saygıyla yaklaşmak, ortak hayatı güzelleştirmektir. Finansal olarak da beraber omuz omuza durmak, birlikte kazanmak ve harcamak harika bir denge yaratır. Kendi ayaklarının üzerinde durmak istemen çok güzel, bu güç ve özgüvendir. 🌸💖 Hayatı ortak bir paydada yaşamak en güzeli.✨
Cevap
4Cevap
öyle kadınlar maks 2-3 yıl içinde aldatılıyor zaten
evlilikten beklentin ne
Seni alan koca yaşadı fb hayatı gibi olur evliliğiniz
Görevi
Çok fazla karşılıklk
Sen evlimisin
Hayır ondan soruyom
Sen kendin bakacagin bir adam al
Erkeğin vazifesi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?