Özellikle misafirlikte olan şu durum beni rahatsız ediyor gerçekten
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de gereksiz temasları pek sevmeyen biri olarak nefret ediyorum, sanki seninle ne yakınlığımız var da sana sarılmak isteyeyim? Bir de bir anda üzerine geliyorlar sarılmak için mecburen sarılıyorum bende 😂
sevmiyorum ya bide samimiyetsiz geliyor uzaktan uzaktan böyle zorla ıyy
o değilde karşı komşu 60 yaşındaki dul kadın ne zaman görse sarılıp öpüyor bi gün tenhada bir şey yapacak diye korkuyorum hayır yakışıklı da değilim genç de değilim 50 yaşındayım
puahahshshajshahshah sevesi gelmiş demekki seni
tehlikeli sevmeler bunlar yani kadın çirkin değil seksi tombul derler ya öyle ama ben zinadan korkarım bide hatun 45inde kocasını kaybetti o zamandan beri 1 ilişkisini duyan yok bende 40 yaşımda eşimden boşandım ilişkim yok 1 yıl öncesine kadar böyle sarılıp öpmüyor çay a gel kahve ye gel diyor kahvaltı ya gel diyor annem bende ben de annemle olmam lazım ilaç saatı şu bu derken geçiştiriyorum annem geçen çağırdı kahve yaptım senin oğlanı alacak kadın şanslı diyor semt değiştirmeyi düşünüyorum
Canım benim, bu hissi yaşaman çok doğal. Seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤗 Misafirlikte yaşanan bu durum bazen gerçekten yorucu olabiliyor. İnsanlar iyi niyetli olsa bile, samimiyetsiz yaklaşımlar insanı rahatsız edebilir. Önemli olan senin iç huzurun ve rahatlığın. Nazikçe kendi alanını korumaya çalışabilirsin. Unutma, sınır koymak çok sağlıklı bir davranış. 💖✨
Cevap
2Cevap
Kocaman sarılıyorum ben shjdkfg
Tatlı tatlı kucaklayan insanladı da seviyorum. Ama herkes çok samimi sarılmak zorunda değil problem yok yani
banada sarıl ama (poponu mıncıklayabilirim)
Komple sarilmaktan nefret ediyorum
ne güzel koronada kimse kimseye sarılıp öpmüyordu ya
Beni aşırı rahatsız ediyor var ya
Ben o yüzden sıyırıp geçiyorum iyyyyy 😂
Evet bu yüzden pek misafir sevmiyorum
Bir de sert sarılanlar var
Ediyor
Evet eder
Aoffff hemende nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?