Beni çekemeyen varsa besmele çeksin. Yola gelemediler bari sayemde imana gelsinler. off çok ağır oldu bu 👻😅

Aslında çekemeyenin çekemediğini bilmek görmek daha iyi, bazıları var ki, “umrumda değiller, takmıyorum, görmezden geliyorum” diyorlar ama çok sinsiler, arkadan iş çeviriyorlar.

Bu da böyle dursun 😌💅
Bir havalar bir havalar sanırsın ejderhası var 😀
Var ki 😃
Cevap
22Cevap
Hiç bir şey yapmıyorum görmezden geliyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum. Benim çekilmez bi yanım yok ama onların bu konuda farkındalığı yok diyorum.🤷♀️
🤣🤣🤣
Ehuhuu ehuhuu 😀
👍🏻👍🏻
Bu saatten sonra beni çekemeyen varsa 😀 ne diyeceğimi bilemedim))
Üçe 1 geçe çeksin de😀
İlgilenmiyorum bile kendileriyle. Parmaklarımı yorup mesaj yazmam. Azını yorup cümle kurmam kendilerine. Muhattap olmamak, Onları görmezden gelmek, sanki hiç varolmadiklarini düşünüp kabullenmek en iyisi 😄
Hiç beni çekemeyen bir insan olduğunu düşünmedim açıkçası. Kim beni neden çekmesin ki? En fazla beni sever ya da sevmez. Öyle biri varsa da bilmiyorum olursa umursamam pek
Ya öyle demiyelim de biraz kendini beğenmişlik olur :)
öyle insanlara karşı tavrım umursamamazlıktır. Yani hayatıma devam ederim varsın böyle davranmaya devam etsinler bende onları insan yerine koyup değer veririm ama umursamam dediklerini saçma sapan işler ya böyle şeyler :)
Umursamaz, yokmuş gibi hareket ederim. Kendimi kısacık ömürde değmeyecek şeyler için üzülmeyi düşünecek kadar yaşamda zamanım yok. Herkes bildiği, mutlu olduğu yolda yürüsün, başarılı olsun.
Bir tavrım olmuyor hatta varlıklarından bile haberim olmuyor. Ama onlar sayesinde kendimi değerli hissediyorum.
~teşekkürler beni çekeyemenler (varsa tabii) 🌸
Ben hep gitmişimdir. Kiminin hoşuna, kiminin zoruna.👍😜
Türkçe de nasıl deniliyordu, ha buldum: s1kimde değiller
Aynen şöyle : Tatlım biliyorum beni çekemiyosun, anten tak derdim ama hiçbir anten beni çekmene yardımcı olamaz. Hahahhaha
Hiç kafama bile takmıyorum Çünkü çoğu zaman insanları Ben de çekemiyorum onlar beni kafasına takmadığı için ben de onları takmıyorum
Denk gelmedim ama varsa eğer bir şey yapmam. Herkes birbirini çekecek diye bir şey yok. Ama sanki çekici kişiler çekerdi birilerini...
Beni çekemeyen insanlara acıyorum. Kısacık hayatınızda kendinizle ilgilenin, başkalarını dert etmek için hayat çok kısa.
Çekemediği hareketlerimi gözüne sokarım daha çok belli ederim hahah kudursun
Gidip bir adet anten alarak bu sorunu çözüyorum 📡📡📡📡
👏🏻😅😅
dikkate almıyorum bende onların yerinde olsaydım bende kıskanırdım
Hiç takmıyorum artık soğuk davranıyorum umursamıyorum
Çekici gönderiyorum 🤣🤣 bir de kına…gerisi onlara kalmış
Muhatap bile olmuyorum, inanın çekilmeyecek bir şeye sahip değilim 😂
Beni çekemeyen benim düşmanımdır çek silahını dostum düello yapalım falan ejxjdjcjfmf
aglayarak gunlugune yazsin. Rabbime havale ettim hep ben o hep aldi hakkimi tesekkurler Allah im😍😍
Sessiz kalıp kendi kendilerine kudurmalarını izliyorum napim başka
Benim gözlerim onun gözlerine bakmazsa tamam ben onunla ilgilenmiyorum demektir•
-VESSELAM-
Görmezden gelirim. Ben de onların o triplerini çekemem çünkü😏
Hayat bırısını kıskanmak cekememek ıcın kısa.
Kendınızı sevın
Eyeliner çeksinler belki biseye benzerler...
Özel kahve kupam var o şekilde üzerine yazılı 😂😂😂
Haset eden çok ama ciddiyede almam umrumda bile değil
Umrumda değil... Benim enerji yolumda birilerine haset etmek yok. Herkes kendi yoluna...
Çekemediği tarafımı gözlerinin içine soka soka yaşıyorum.
Hiçbir şey. Defolup gitseler keşke hayatımdan ama gitmiyorlar da öyle mal mal izlesinler hayatımı yapacak bir şey yok 😂😂😂
Boş insanları yok saymaktan başka bir tavrım olmaz. Birilerini kıskanmak, onun arkasından iş çevirmek çok gereksiz şeyler. 💁🏻♀️
ağızlarının payını verip hayatımdan çıkarıyorum..
altın kapılarımız kan oldu tayfunnn :)
Umursamıyorum. Sonuçta çekememezlik yapıyorlarsa bu güzel birşeyler yaptığımın kanıtıdır.
Gururlanırdım, çünkü beni çekemeyen aslında farkında değil beni övdüğünün. : )
Umursamıyorum, takılmıyorum kulaklarını tıkamalısın gözunde degeri olmayan insanların sözlerini önemseme bencee
Bende diyorum ki beni kıskananlar poposuna paratoner taksın =)
Genelde hep laf sokuyorum aynı ortamda bulunduğumda
Hiçbir tavrım olmaz valla çekemeyen anten taksın ne diyim
Hoşuma da gider biraz aslında
Hazmedemeyenlere soda jsjs
Gülerim ve sessiz kalırım. Her zaman işe yarar. En iyi cevap gülümsemekte. Bir diğer konu ise hiç bir zaman mutsuzluğumu göstermez
Hamle beklerm kota koyarım sınırı asmasini beklerim sonra bir güzel evire çevire döverim hakkı o.
Hic te umrumda olmaz. Onların sorunu benim değil
Anten taktiririn cekerler beni
Görmezden geliyorum kendi hallerine bakıyorum
sinirlenirim ama hoşumada gider
Ayy tavrım falan olmuyor ki. Gülüyorum onlara 😅
Çatlasın patlasın gebersin umrumda olmuyor hiç 😄
Umrumda olmazlar.
Onlar yokmuş gibi davranıyorum
Görmezden geliyorum artık çünkü o kadar çoklar ki
Canımı sıkmadıkları sürece fark etmem bile
çekemeyenler anten takın diyorum djhdf
Görmemezlikten gelirim