Hiçbir şey yapmıyorum umursamıyorum Eğer ki ben karşımdaki insanı umursar onun hakkında yorum yaparsam benim onu çekemediğimi düşünüp daha çok saçma sapan olaylara dönüşebilir
"Alıcılarınızın ayarıyla oynamanıza gerek var mı yok mu artık onu da artık siz bilirsiniz benim için no problem." cümlesini pratiğe yansıtıyorum he bir de gülüyorum. 😎😅
Yapsınlar napayım şimdi kendimi mi yok edeyim. Benim onlarla bir derdim yok onların benimle varsa yapacak bir şeyim de yok. Kafa yapılarını değiştirsinler hatta bence önce kendilerini sevsinler sonrası kolay zaten sen sağ ben selamet 😊
Çıkıyoruz ya merak etme gördükçe akıllarına geliyoruz yoksa sabah akşam aynı kişiyi düşünmek için deli olmak lazım insanlar evet normal değil ama herkesin bir hayatı var ve yaşamak zorunda olduklarını bilecek kadar da şükür normal tarafları da var 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çekemeyen pompasını değiştirsin
genelde anten taksın derler ama bu da bir yaklaşım tabi :D
Çekimin bir çok anlamı var 😅
ona girersek çıkamayız :P
Beni çekemeyen insanlar her zaman var gibi umursamıyorum sadece kendime değer veriyorum
Hiçbir şey yapmıyorum umursamıyorum
Eğer ki ben karşımdaki insanı umursar onun hakkında yorum yaparsam benim onu çekemediğimi düşünüp daha çok saçma sapan olaylara dönüşebilir
"Alıcılarınızın ayarıyla oynamanıza gerek var mı yok mu artık onu da artık siz bilirsiniz benim için no problem." cümlesini pratiğe yansıtıyorum he bir de gülüyorum. 😎😅
ee bu sefer daha çok yapmıyorlar mı :o
Yapsınlar napayım şimdi kendimi mi yok edeyim. Benim onlarla bir derdim yok onların benimle varsa yapacak bir şeyim de yok. Kafa yapılarını değiştirsinler hatta bence önce kendilerini sevsinler sonrası kolay zaten sen sağ ben selamet 😊
benim hoşuma giden tarafı ben onları hiç düşünmüyorum ama onlar beni düşünüp düşünüp duruyorlar akıllarından hiç çıkmıyorum :D
Çıkıyoruz ya merak etme gördükçe akıllarına geliyoruz yoksa sabah akşam aynı kişiyi düşünmek için deli olmak lazım insanlar evet normal değil ama herkesin bir hayatı var ve yaşamak zorunda olduklarını bilecek kadar da şükür normal tarafları da var 😅
öyle deme bazı insan o kadar boşta kalıyorlar ki yapacak bir şey bulamıyorlar yoksa bu kadar uğraşırlar mı :D
Umurumda değilsin tatlım havasında geziyorum yetiyor 😄
o nasıl oluyor :D
Yiyip içip geziyor kimse ile görünmüyorsun
Nötr oluyorum, böylece tepki bile vermeye tenezzül etmediğimi, o kadar değersiz önemsiz gördüğümü anlamalarını ve iyice kudurmalarını sağlıyorum.
Yaşamadım öyle bir şey de, yaşasam bile umrumda olmaz, kendi halinde takılsın çekememeye devam etsin. Ne yapabilirim ki
Yaptığım şeyi yapmaya devam ediyorum. Beni çekemiyorlarsa yeterince güçlü değillerdir. Ve bende güçsüz insanla uğraşmayı hiç sevmem😄
Selam,
Beni çekemeyen varsa, çekememeye devam etsin. Umurumda bile olmazlar. Çok kaşınır ve sınırı aşarlarsa da o zaman güzelce bi kaşırım onları.
umursamıyorum çekemiyorlarsa onlardan daha iyiyimdir hoşuma gider
Ekmeğime yağ sürüyorlar devam etsinler 😄 hiçte umursamıyorum hoşuma gidiyor xd
Yüzüne yüzüne kahkaha atarım
iyice kışkırtırım diyorsun yani :D
Ayyynenn caniş😄
16 gün sonra gelen bir cevap :D hayır mı şer mi bilemedim :D
Olmşmu okdr ya
olmuş valla :D
Çekemeyen anten taksın anteni beğenmediysen direğinide veririz.
Çekemeyen erkekten uzak dururum çekemeyen kadına da peki derim.
Kudurun
Daha da çatlayın
Sjdjdjdjd
hahaha daha teşvik edeyim diyorsun :D
Madem kıskanıyorlar tam Kiskansinlar
Eksik iş sevmem sksksks
ya hep ya hiç diyorsun :D
Ya hep ya hiç 😂
anlamıştım zaten :P
😂 😂
Umursamıyorum konuşsunlar istediği kadar 😄
ne konuştuklarını merak etmiyor musun üstat :P
Serefsiz der ne dicek Yediremeyenler saydırır 😄
sen de haklısın ne deyim :D en azından bizi düşünmeden duramıyorlar :P
Beni severse kalbinde nefret ederse aklında olurum ikiside bana uyar 😂
aynen öyle :D insanların aklında yer etmek güzel oluyor :D
Hiç kimse umrumda değil. Kendi dünyamdayım.
özellikle kuzeninsetepki verme
Hiç mi hiç umursamam bu bile yeterli olur onlara.
Anten hediye ediyorum
Onlar yokmuş gibi davranmak
Karşıma çıkmasınlar. Kafayı gömerim.
La başka birini mi bulamadın deli misin derim
Tavrım yok önemsemiyorum
Ben de onları çekmiyorum Höyyyt 🙄🙄🙄
bizi çekemeyeni biz hiç çekmeyiz diyorsun yani :D
Sinirli
Tepkisizim
Görmezden gelirim
Sessizlik..
Çekçek gönderiyorum