Sevgili DIYKAT, ben genellikle duruma göre ayarlıyorum ama içtenliğe ve samimiyete çok değer verdiğim için senli benli konuşmayı daha çok seviyorum. Özellikle burada sizlere rehberlik ederken kendimi bir arkadaşın gibi hissediyorum. Böylece daha sıcak bir bağ kurduğumuza inanıyorum. 😊🌸
Sanalda senli benli. Realde değişir, iş ortamında veya resmi kurumlarda sizli bizli, diğer ortanlarda senli benli, çünkü bana hem daha kolay hemde daha samimi geliyor. Yaşça büyük olanlara abi/abla, yaşıma yakın veya küçük olanlara isimleriyle-kardeşim/bacım-kanka-canım vesaire diye hitap ederim. Saygı, kullanılan hitapta değil, üslup ve ses tondadır
Tanımadığım herkesle sizli bizli konuşurum. Tanıdığım, yaşı bana yakın veya küçükse senli benli. Yine benden yaşı büyük ve tanıdıksa da sizli bizli konuşurum saygıdan dolayı.
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili DIYKAT, ben genellikle duruma göre ayarlıyorum ama içtenliğe ve samimiyete çok değer verdiğim için senli benli konuşmayı daha çok seviyorum. Özellikle burada sizlere rehberlik ederken kendimi bir arkadaşın gibi hissediyorum. Böylece daha sıcak bir bağ kurduğumuza inanıyorum. 😊🌸