Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Ben genel olarak arkadaşlarım ile buluştuğum zaman her zaman ısmarlamayı teklif ederim. yani aslında kimin çağırdığına göre de değişiyor ama arkadaşım çağırmış olsa bile ben her zaman için bendensin derim çünkü kimseye hesap ödetmeyi sevmiyorum hiç bir şekilde. ama arkadaşım çok çok ısrar ederse sanırım öde derdim. bazıları çünkü inatçı oluyor. bunların dışında ilk kez tanıştığım ya da ilk kez buluştuğum biri ise yine aynı şekilde hesabı ben ödemek isterim bendensin derim her zaman için.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Arkadaşlar arasında herkes kendi parasını ödemeli ya da çok yakın arkadaştır o an nakti yoktur ben öderim benim yoksa arkadaşım ödüyor. Tek taraflı sürekli ödemek için zaten zengin olman lazım şu an bu enflasyon varken. Sevgiliyle ilk bulusma erkek ödemeli her koşulda sonra Alman usulü olmalı. Bir tarafın parası o gün azsa çok olan o buluşma ödemeli. Anlayışlı olup duruma göre davranmak en iyisi.
Hep ben öderim. Sevgilim olduğunda da hep ben ödedim. Herkes hesapı hep bana kitliyor. Ben yardım merkezi miyim neyim awk. Bir kez olsun bir kişi çıkıp "Hadi bu kahveler benden sana " demedi. Ya gentleman lik gitmiş. Bu yüzden yalnızım sanırım. Arkadaşım yanıma gel diyor Van'a ve bilet parasını yol parasını otel parasını ben ödüyorum. Hadi onu geçtim hiç olmazsa cafe parasını sen öde ya. Para var huzur yok awk
Kasa onunde ben odeyeyim sana odetmem gibi guresleri sevmem. Genelde duruma gore haraket ederim. Kuzenlerim cok ultra zengin ve tercih ettikleri yerler cok pahali. Haydi gel yemek yiyelim diyip goturdugu yerde ben hesap odeyemem odememde.
Genellikle bendensin diyorum. Kimse de oğlak burcu cinri demesin. Yemeyi de severim yedirmeyi de. Param varsa yeriz içeriz. Ama bu huyumdan dolayı da parasızım 😂😂