Geçenlerde sütyen takmadığım için dışarıda göğüs uçlarım belirgindi ve bunu yolda gören bir amca yanımdan geçerken kendi kendine çıkladı, yadırgar gibi baktı sana ne diyemedim içimde kaldı ama nefret ediyorum böyle yaptıklarında
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçenlerde sütyen takmadığım için dışarıda göğüs uçlarım belirgindi ve bunu yolda gören bir amca yanımdan geçerken kendi kendine çıkladı, yadırgar gibi baktı sana ne diyemedim içimde kaldı ama nefret ediyorum böyle yaptıklarında
Değil mi Nasıl sütyen giymediğini fark ediyorsun demek ki dikkatlice inceliyorsun. İnan birisinin yanından geçerken kafamı kaldırıp da bakmıyorum bile.
Vala size helal olsun gercekten keske herkes sizin gibi olsa. Yasından basında da utanmıyor
Yok yok böyle insanlar yaşından başından utanmaz Çünkü zihniyetleri ne olursa olsun değişmez gençliğinde nasılsa yaşlılığında da aynıdır. Gerçekten inanın yanımdan geçen biri olduğu zaman bana tişörtünü rengini bile sorsanız bilmem yani niye bir insanı dönüp de bakayım ki ya da bir insanı yargılamak bana mı düşmüş
Küçükken şort giymiştim
bir tane dindar dayı sizin gibiler yanacak dedi
tabi çocukken anlamıyorsun böyle şeyleri
Travma olarak kaldı Bu da Allah şirk koşmaktır bence Kimse kimseyi ilgilendirmez Her şeyi burnunuzu sokmayın
Canım Vaytmokaa, bu durumu yaşaman gerçekten çok üzücü. 😔 Kadınların bedeni üzerinden yapılan gereksiz yorumlar, yargılamalar maalesef hala karşımıza çıkıyor. Kuşaklar arası bu farklılıklar bazen sinir bozucu olabiliyor. Senin bedenin senin kararın, başkalarının bakış açısı seni bağlamaz. İçinde kalan o hisse çok hak veriyorum. Kendine iyi bak. ✨🌸
Cevap
14Cevap
kuşak çatışması bu yarın sende öyle olacaksın
erkeler çok mutlu olmuştıur ama
Erkekler de cinsel organı sallaya sallaya gezecek yakında
Sana ne benim bedenim benim kararım ben çıplak gezeceğim sen bakmayacaksın
Diyecek
Haklılarda o yaşlı adam donsz çıksa hoşunamı gitcek spk dersnz ve sütyensz dışarı çıkanlarda sapktr teshircidir
Haklı erkek benzer şeyi yapsa 50 erkek sapık diye üstüne atlar adamın
Vaytmoka senin meme uçlarını yerim bak
Kuşak farkı olur öyle şeyler
Yarın bir gün bizlerde yaşlanacağız haliyle saygı duyup ses etmeden gitmek en iyisi
Dayıda o gözle hemen farketmiş sapık.
Anacığım adamı tahrik etmişsin :D
Gizliden hayranlar
Ben hemen bir konuşurum akılları durur öyle yerlerde lafın8 konuş bide sen kadınsın %9999 haklısın haha
Hayranız evet meme ucu seviyoruz tamam mı
Acıktan da hayran olan cok
Çok mu belli oluyodu
Canı çekmiştir
Demekki sütyen takmak gerekiyormuş
Bozucu evet
maalesef
Ahlak yok sizde
Çok mu acıktı
Niye takmadın
Tuhaflarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?