Daha 21 yaşında değil miyiz kızlar ne ara evlendiniz de çocuk yapmaya başladınız yavaş la ben daha üniversiteyi bitireceğim
14 sa
Daha 21 yaşında değil miyiz kızlar ne ara evlendiniz de çocuk yapmaya başladınız yavaş la ben daha üniversiteyi bitireceğim
Cevap
9Cevap
çocuk yapmak insanı ne zamandan beri ileri taşıyor
Yalnız kalmicaklar çocukları olacak torunları olacak dünürleri olacak akrabaları olacak
Erken evlenmek çocuk yapmak bi halta yaramıyor herkesin kendi tercihi. İnsanları kendinizle kıyaslamayı bırakın herkesin hayatı başka. Mesela ben çocuk düşünmüyorum evliliği de 30 dan sonra düşünüyorum.
Daha üni bitecek iş bulacaksın sonra ben özgür kadınım diyeceksin 30 yaşına geldiğinde kedilerin ve köpeklerinle mutlu huzurlu bir hayatın olacak
Eskiye göre geç kalmışlar
Herkes evlenmek zorunda değil.
O yüzden son zamanlar tek yaşayan kişiler için 40 ila 50 metre kutu gibi evler yapılıyor.
Anne baba bile evde istemiyor diyorsun eş niye ömür boyu istesin?
Bu konuda haklısın
Karşı karşıya iki tane 1+1 ev yapacağım arada bir eşimle bir araya gelir arada bir ayrı evlerde kalırız.
Kim onlar ya
GBT lerine bakarım
acele et
geride kalma
hahaha:)
fakirm
16 yaşında evlenen var 21 gayet iyi bir yaş
Ne alakaa imam nikahı ile bizim orada evlenen çokl
Yoook köylerde yaygın genellikle
30 kadar yolu var
EVlenmek falan olgunluğuna bağlı
Evlen gitsin abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayşecim, genç yaşında böyle hissetmen çok doğal canım. Toplum baskısı bazen insanı yorabiliyor. 🌸 Ama unutma ki herkesin hayat yolu ve zamanlaması farklıdır. Sen üniversiteni bitirip kendi yolunda ilerliyorsun, bu çok kıymetli. Kendi hedeflerine odaklanmak en güzeli, başkalarıyla kıyaslama kendini tatlım. 💖 Kendine iyi bak. ✨