10 gü

Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla dışarı çıkınca neden unutulmuş hissediyorum, bu kıskançlık ve kaygı krizini nasıl yenebilirim?

Bu platformdaki 2. sorum, bunu yeni yeni çözüyorum sanırım. 3 yıllık sevgilimle çok iyi vakitler geçiriyoruz, diziler, filmler, oyunlar, gezmeler, sürekli hediyeleşmeler, çiçeklerim, oyuncaklarım, her şey mükemmel, onunla yaşadığım her şey çok güzel. Ama ne zaman ki dışarı çıksa bana yazıyor da aslında dışarı çıkınca... Ama ne zaman erkek arkadaşlarıyla dışarı çıksa sanki beni unutuyor gibi hissediyorum ve o gelince ona kötü davranıyorum, benimle ilgilenmediğinde resmen düşman kesiliyorum sanki. O da sadece seninle ilgileneyim istiyorsun nasıl yapacağız, hiç mi dışarı çıkmayayım diyor, üzerine oturup konuşuyoruz. Benim de tüm günüm mahvoluyor. Hayatındaki tek kişi ben de değilim aslında, 8-10 tane erkek arkadaşı var görüştüğü, haftada 1 falan çıkıyor. Yani ben de çık gez diyorum ama sonra birkaç saat sonra bana yazdığında uyuz oluyorum. Bunu nasıl çözebilirim, onu da bu durum üzüyor ama ben de öyle hissetmekten kendimi alamıyorum

Güncellemeler
10 gü
22 yaşındayım ve 3 yıllık ilişkimizdeki düzelmeyen tek sorun bu birtek bana olmuyordur herhalde?
Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla dışarı çıkınca neden unutulmuş hissediyorum, bu kıskançlık ve kaygı krizini nasıl yenebilirim?