Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşımı çok seviyorum çok anlayışlı biri ama kıskançlıklarıma engel olamıyorum nasıl aşabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Geçmişte başkası tarafından aldatılmış olmam ve babamla annemin arasında da bunu yaşamış olmamdan kaynaklı kimseye güvenemiyorum sürekli sıkıntı çıkarıyorum sinirim geçince de pişman oluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin gibi bir belada yeğenimin başında var benden kıskanıyor açık açık dayınla gezme diyor hadsizliğe bakarmısın buna sen karışamazsın takıldığı insanlara o sana ypmıyors sende ona yapma
Bendeki kıskançlık gerçekten istemsiz oluyor ya engel olmak istiyorum kendime olamıyorum
Ablacım 2 sene diyorsun 2 senede hala kendince güven problemi yaşıyorsan ilişkini bitir kimseyle de bu kafandaki düşünceler bitmeyen kadar ilişki düşünme tavsiyem karşındaki kişiyi üzmekten başka birşeye yaramaz
Haklısınız
Çok fazla yürümez, bi insanı bu kadar darlamak da hiç iyi değil. Gidin psikolojik destek alın derim!
Haklısınız alıyorum destek ilaç kullanıyorum maalesef böyle bi ailede büyümenin sonuçları kimseye güvenmemek oluyor
2 senedir yürüyor onu düşündüğüm içinde kendimi toparlamaya çalışıyorum
Ama önemli olan sizin bunun farkında olmanız ve tedaviye başlamanız, bol şans. 🙏🏽
Teşekkürler 🥰
Eski esim gibisin rahat birak cocugu bunalima ayrilir
Öyle yapmaya çalışıyorum artık
Seni öyle düşündüren nedir peki
Geçmişte başkası tarafından aldatılmış olmam ve babamla annemin arasında da bunu yaşamış olmamdan kaynaklı kimseye güvenemiyorum sürekli sıkıntı çıkarıyorum sinirim geçince de pişman oluyorum
Bence haklılık payın var. Kimse peygamber değil ki? Yorumlardakiler hep sana kızmış ama aldatabilir de. Tedbirli olmakta haklısın. Aile konusunda da buna benzer durumlar var akrabalarımda. Detaylı bir anlatımla biraz rahatlamanı sağlayabilirim.
2 senelik ilişkimiz bendeki artık tedbirden çok korku oldu yaşanmışlıklardan bu sebepten karşımdakini de yoruyorum maalesef anlatırsanız dinlerim tabiki teşekkürler
Gayet haklısınız bence, korkmakta, tedbir almakta. Artık nasıl adlandırırsak ismini. Özel hayat hikayem olduğu için neticede yorum kısmına yazamıyorum takdir edersiniz ki, özel olarak anlatabilirim fakat.
O çocuk çok durmaz seninle
2 senedir sevgiliyiz bu kıskançlıklarım yüzünden çok ayrılıklar yaşadık bana sürekli güvememi söylüyor
Güveniyorum ama bazı anlarda kötü düşüncelerimden kurtulamıyorum
Neden böyle düşünüyorsun peki seni böyle düşündüren ne?
Ama bu doğal çünkü hep karşılaştın
Doğru kişiye yanlış yapıyorum maalesef aşmam gerekiyor yoksa dediğin gibi durmaz çok bunaltıyorum bazen
Durmaz bence ne kadarlık ilişkin özelden yazsana bana bı
2 yıl
Güven problemini çözmen lazım özelden yazmani bekliyorum
Şu kadar sevilmedik lan 😒
çok bartmıcan
Yapma öyle kaçıyorlar sonra
Haklısınız
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim ilkin mi
Hayır ilk değil
Surekli mı böylesin ya ib
Yani*
Evet ya maalesef