10 yaşında kapandım, şimdi açılma fikrinde çok kararsızım, siz olsanız ne yapardınız?

Merhabalar aslında benim için baştan savma olmayan oldukça karmaşık bir konu bu. 10 yaşında çevremdeki herkesin kapalı olmasıyla çocukluk hevesi ile kapanmış, sonrasında ise yine çevremde herkes kapalı olduğu için 22 yaşına kadar bu şekil devam etmiş birisiyim. 10 yaşında kişi günahtan sevaptan anlamıyorken ne akla hizmet buna izin verilir, özendirilir hiç bilmiyorum. Buna oldukça karşıyım bir insan asla günahı sevabı bilmeden aklı ermiyorken bunu yapacak kadar manipüle edilmemeli. Her neyse konuma dönecek olursak 22 yaşındayım, tesettürlü iken gayet güzel olduğumu hissediyorum, ciddi bir sözlenme aşamasına da girmekteyim. Aynı zamanda iş hayatımda da oldukça başarılara imza atıyorum ama dışarı çıktığımda o kafamdaki kumaşın sürekli uçması, sürekli o kumaşı düzeltme çabaları (ki fazlasıyla iğneliyorum), sürekli elin üstünde yok uçmasın etmesin pimpirikli gibi, saçma sapan kostüm giymiş gibi takıldığımı düşünüyorum. Ayrıca artık Araplaşma olduğunu düşünüyorum fazlasıyla bu tesettür mevzusunun. 10 yaşında kapandığım için kendimi bildim bileli kapalıydım, ne zaman kafam açıktı vs hiç bilmiyorum. Yanlış anlamayın öyle yok açılayım yok güzel olayım kafasında değilim. Aksine kapalıyken kendimi güzel buluyorum, sadece düzenli görünmek, saçma sapan tik gibi bir taraflarımı düzeltmek istemiyorum, rahat olmak istiyorum sadece. İşin içerisinde olan birisi olarak ben karmakarışığım, dışarıdan birisi bu durumu nasıl yorumluyor merak ediyorum

10 yaşında kapandım, şimdi açılma fikrinde çok kararsızım, siz olsanız ne yapardınız?