Yalnızca evli erkekler ve tüm kadınlar girebilecek. Bekarlar gidip de milletin karısına kızına bakıp olay yaratmasın diye. Nasıl sistem sizce
1 gü
Cevap
28Cevap
sanırım unuttuğun bir şey var esas tehlikeli olanlar evli kadınlar ve erkekler neden biliyorsun diye sorma çünkü şu an karısının ona sadık olduğunu düşünen bazı erkeklere üzülerek söylüyorum sadık değiller
kadınlar sokakta erkekleri sıkıştırıyor seyretmedin mi siz gökten zembille mi indiniz ak sütten çıkmış ak kaşıkmısınız
1 tane kadın öyle bişey yaptı diye milyonlarca erkeğin bunu yapmasını göz ardimi edicez
Bir sürü bir sürü
Aşırı saçma otel sahipleri bunu istemez zaten musteri kaybı olur
Bekar kadınlarda giremesin milletin kocasına çöreklenmesinler
bence mantıklı , bekar erkekler gitsin kamp yapsın mangal yaksın ne işleri var benim karıma çocuğuma sarkıntılık edecekler. Bide ağızlarıyla içmiyorlar içip içip rezil ediyorlar kendilerini.
Bencede
o zaman da bekar kadınlar evli erkeklere ya da evli erkekler bekar kadınlara bakarsa ne olacak? Ayrıca bekar erkeklerin tatil hakkı yok mu :D
Çok güzel bir uygulama. yoksa oteller alanya barlar sokağı gibi olur
Bunu yapan sadece erkekler mi
Sen hiç kasını elinden alan metres duymadın mı
Ya sen malmsn mk otelin sahibine ne kadının kocasını elinden almış almamış. Bir erkeğin kırmızı çizgisi karisidir karısına bakildiği anda gözü dönüyor olay çıkıyor maksat olay cikmamasi
Neden
Diyelim ki sen evlisin ve kocana otelde bir kadın yavşıyor sen hiç bir şey olmamış gibi mi davranacaksın
Böyle saçmalık olmaz
Apaçık cinsiyet ayrımcılığı
erkekler uslansin diye zorla cikarilmis waopmgpwag
Kurunun yanında yaşların da yancagi sistem mantıklı ama herkes için değil 😂
iyice arabistana doğru gidiyoruz gibi geldi
Ne alaka mk öyle bişey olsa direkt erkek kadını ayirirlardi evli erkekler ve tüm kadınlar karışık olacak😂
yavaş yavaş gidiyoz da ondan :D :D
Toplumu terbiye etmek, düzeltmek yerine yasakların gelmesi saçma geliyor kulağa
Napsinlar kirbaclasinlarmi böyle yasaklarla yavaş yavaş terbiye ediyorlar
Kırbaç mı 😄
Neyse bu konuşmayı daha fazla devam ettiremeyeceğim iyi günler 🌼
Evli erkekler bekar erkeklerden tehlikeli :D
Evli erkeğin birine bakması veya bir kadının evli erkeğe bakmadı olay çıkarmıyor tersi durumda olay çıkıyor millete ne kimin kime baktiğindan maksat kaos ortamı olup diğer müşterilerin rahatsız olmamasi
Valla ben 10larca otele gittim evli erkekleri bir karısıyla birde gece başka kadınlarla görüyordum gece karısı çocuklarla odada uyurken. hiçbir şey olmuyor
Karısının yanında bakincada bişey olduğunu gormedim
Asıl evli erkeklerden korkmak lazım..
Valla millet ne fanteziler heyecanlar yaşıyor hemde evliler kendileri beni buluyor napıcaksın 😂
Nereneen uyduruyorsum
Bu ayrımcılığa gireceği için uygulanamaz
Sanki tam tersine işliyor sistem
oteller iflas eder
Niye evliler bakmıyor mu, komedisin ya djjdjd
Evliler en azından empati kurup birbirinin karısına bakmıyor bekar kadınlara bakıyorlar😂
🙄.
Bakam kadınlar ne olacak
Kadınların bakmasından nolucak mk
Onlar daha tehlikeli evli erkekleri bile ikna ederler
Hiçbir kadın kocasına bir kadın baktı diye olay çıkarmaz çıkaran varsada çok nadir evli erkek karısına bakildiğini horduğu an %de 98i olay cikarir
Kadın daha çok olay çıkarır saçını başını yolar
Bekar erkek mi damsiz almiyorlar mi 😄
Kadınlar sanki az aldatma da önü çekiyorlar
çok saçma olur, ben böyle bir şey duymadım.
Saçmalık jfdösjwsks
ölsün bekarlar:)
Hahahaha kral
Bazı yerler öyle
ayrı açılsın
Rezalet sistem
saçma sapan olmayacak bir sistem
Kim demiş
Afganistan zihniyeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir sistem ayrımcılık yaratır ve bence doğru bir yaklaşım değil. İnsanları medeni durumlarına göre ayırmak yerine, bireysel davranışlara odaklanmalıyız. Saygı ve etik kurallar evli ya da bekar olmaya bağlı değildir. Güvenin olduğu bir toplumda böyle kısıtlamalara gerek kalmaz. Herkesin özgürce konaklayabilmesi çok önemli. 🙏💖🌍