Merhabalar.
Üc aydir evliyiz. Severek evlendik. Eşim evlilik öncesinde bana hayatı, mesleği, eğitimi ve maddi durumu hakkında gerçeği yansıtmayan birçok bilgi verdi. Üst duzey bir meslegi oldigunu soyleyip beden iscisi cikmasi gibi.. ve ailesinin de yalanlarina ortak olusu. Evlendikten sonra bunların doğru olmadığını parça parça öğrendim. Evlilik boyunca önemli konularda gerçekleri benden sakladı, birçok olayı sonradan başkalarından öğrendim. Durumu sorduğumda ise çoğu zaman inkâr etti, bahaneler üretti veya suçu başkalarına attı. Ev kurma, gelecek planları ve maddi konularda sürekli oyalandım. Ayrıca zamanla aşırı kıskanç, baskıcı ve öfke kontrolü zayıf biri olduğunu gördüm. Bir tartışma sırasında bana fiziksel şiddet uyguladı. Kocalik vazifesini de yerine getirmemek icin bahaneler bulurdu yorgunim basim agriyor tarzinda benim istegimle olunca da haftada bir sefer kizardi asaglardi. Oysaki gayet bakimli hos alimli guzel bir kadinim ortalamanin ustu oldugunu cevrem soyler. Oldu bittiye getirirdi. Henuz evlilige adapte olmadigini dusunuyorum ama oyle bir duurm da degil. Evlendikten sonra daha önce yaşamadığım enfeksiyon. Eşimden bulasmis Bu durumu eşimle paylaştığımda ciddiye almadı, test yaptırmasını istememe rağmen kabul etmedi. Cevremden ailrmden arkadaslarimdan uzaklastirdi. Boşanma sürecinde geçmişine ve bana söylemediği başka gerçeklere de ulaştım. Tüm bunlar nedeniyle eşime olan güvenimi tamamen kaybettim. Benim icin durustluk cok ama cok onemli bir konu ne olursa olsun durust olmasini istedim. Ama her seferinde yalan.. Iki yil piskiyatr tedavisi gormus bilgim yoktu. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu? Böyle bir ilişkide güven yeniden kurulabilir mi, yoksa bu davranışlar değişmesi zor bir karakter yapısını mı gösteriyor? Siddetten sonra bosanma davasi actim o da acti ama Şu an pisman ben de ne yapacagimi bilmiyorum siz olsaniz nasil bir yol izlerdiniz evliligin ilk aylarinda bu Kadar sorunun olmasi normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer