Bir yıldır evliyim, elimden geldiğince kaynanamlara, eşimin ailesine hiçbir şekilde saygısızlık olmamak için direndim, hala direniyorum. Bunun 1 buçuk sene öncesi de var, beni başından beri kabullenmedi. Sırf saygısızlık olmasın diye yanında sigara bile içmedim, o kadar dikkat ettim, her zaman edebimle oturdum kalktım ama başından beri bu kadın hem annemin hem benim kaç kere evimizi bastı. Kaos seviyor, neler ne hakaretler ne sövmeler etti bize ve evlendiğim süreçte sürekli, her gün kapımdan günde 2 3 defa hatta dört de diyebilirim, düzgün geçmiyor. Küfür ederek, söylenerek, hakaret ederek, söverek geçiyor ve benim mahalleme rezil etti, binamı rezil etti, sesim çıkmıyor, korkuyorum. Geçen eşiyle birlikte arabayla kapımda durdular, beni balkonda görüp arabanın içinden beni aşılayıp sövdüler, şoka girdim, ne yapacağımı şaşırdım, videoya çekmek istedim ama çekemedim, hemen kaçtılar, sadece arkadan fotoğraf alabildim ve eşime söyledim böyle yaptılar diye. Eşim bunları uyardı, geçmeyin diye, eşim zaten sevmiyorsunuz, hala niye geçiyorsunuz, bilerek mi yapıyorsunuz, huzurumuzu bozuyorsunuz ve bunun üstüne bugün kaynanam yine söverek geçti. Hatta göz göze geldik, balkondan baktım, mutfaktan yüzüme yüzüme sövdü, hatta arkasından çektim, eşime videosunu attım, bak hala geçti, hatta videoda da arkasına baka baka gidiyor, yani bildiğiniz deli deli hareketleri var. Sadece bana değil çevresine de zarar veriyor, çevresinde evini basıyor, çevresine de iftiralar atıyor ve bu kadar şeyi hep inkâr ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, eşim de artık uyarmaktan bıktı, ben de bıktım, yani bunun çözümü ne olabilir? Taşınmak istiyoruz buradan ama geçim sıkıntımız var, borcumuz var çünkü hiç destek olmadılar. Düğünümde takıları çaldılar, kavga çıkardılar, düğünüm yarım kaldı, kınam olmamıştı.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer