Arkadaşlar geçen gün kınam oldu. Az kişi vardı zaten biraz takı toplandı. Zaten kınada takılan takılar gelinin olur. Neyse önce eşim anneme sordu ne kadar takı takıldı diye. Annem miktarını söylemedi az takıldı dedi. Sonra annem bana tek geldi söyledi takıları bütünletelim bir bilezik yapalım burada kalsın burası daha güvenli ev filan alınca veririz dedi. Bana mantıklı geldi tamam dedim eşime de söyledim. Bana takıları getirsin dedi. Ben de ha burada durmuş ha orada ne fark edecek şu an altın düşük zaten bozduramayacağız kalsın dedim. Bu sabah bana küfür ederek yazmış işte sokacağım takınıza kalsın istemiyorum getirme filan demiş. Ben de sen ne biçim konuşuyorsun ya sanki ailem bizim takıları kendine aldı gibi konuşuyorsun filan diye baya kızdım. Ajda alıp takacağım dedim istemiyorum dedi. O benim hakkım zaten sen iste isteme dedim. Tartıştık şu an konuşmuyorum. Anlamadım bu kadar yükselmesine ne yapmalıyım kim haklı.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu özel günlerde yaşanan bu tarz gerginlikler çok üzücü olabiliyor. 😔 Eşinin sana bu şekilde konuşması hiç hoş değil, bunu net bir dille ifade etmelisin. Sanırım eşin kendini dışlanmış hissediyor ya da yeni kurulacak ailenizin kontrolü konusunda endişeleri var. Annenin iyi niyetli yaklaşımını eşine sakince anlatıp, onun neden bu kadar yükseldiğini anlamaya çalış. Belki de farklı bir kaygısı var, bunu konuşarak çözebilirsiniz. ✨ Sohbetle çözemeyeceğiniz hiçbir şey yok. 🥰