Sonuçta Müslüman ülkeyiz öyle diyo bazıları😂
Evet olmalıydı
Hayır asla olmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuçta Müslüman ülkeyiz öyle diyo bazıları😂
Cevap
3Cevap
Haklısın müslümanlık 4 kadınla evlilik dşyor ama sizin inandığınız ateistilkte karınız baslasının karısı olabilir diyor
Ha bide islama laf atıp 4 kadın vs vs diyenlerin ya karısı ya da annesi pavyondan çıkmaz.
İslama laf atanlara
Eğer 4 tane kalbin varsa olabilir ama 1 tane kalbimiz olduğuna göre cevap belli eğer 4 tane kalbin var diyorsan da bunu kanıtla yanlış mıyım.
Muhammed öldüğünde 9 ile 11 arası eşi dul kaldı, 11 kalbi mi vardı? Sadece kadın seviyordu muhtemelen, olayın kalp sayısı ile alakası olmadığı gibi aşk sevgi vs gibi şeyler beyin ile alakalıdır, kalp sadece kan pompasıdır.
@thepesimist O zamanların şartları bu günün şartları gibi değildi ancak bu zamanın şartları farklıdır bunun için çoğu zaman çok eşlilik kabul edilemez şahsen ben de asla kabul etmem ve karşıyım.
Mesele tam olarak şu, ben agnostiğim ve tek eşlilikten yanayım ama eğer müslümansanız veya fark etmez müslüman olan biri çok eşliliğe karşı gelemez, hadis değil bu ayettir, çok eşliliğe karşı gelen ayete karşı gelmiştir. Müslümanım diyorsanız işinize geleni kabul edip işinize gelmeyeni reddedemezsiniz. Din böyle bir şey değil. Şeriatı da savunacaksınız, örtünmeyi de, ışid gibi cihad edip kelle kesmeyi de savunacaksınız bu kadar basit, öyle müslümanım ama namaz kılmaya üşeniyorum, oruç tutamam acıkıyorum vs gerek yok bu gibi şeylere. Birileri önemli olan niyettir inançtır vs diye uydurmuş safları peşinden sürüklüyor. Hee bu arada dinsizseniz sözüm meclisten dışarı, ister tek eşliliği ister 7 milyon cariye almayı savunursunuz size kimse karışamaz, herhangi bir dinin bağlayıcılığı yoksa canınız ne isterse ne mantıklı gelirse o şekilde düşünürsünüz ama müslümansanız inandığınız tanrı size çenenizi açmanızı emretmemiş, kocanız sizden habersiz eve kadın getirse dahi susup oturmaya mecbursunuz. Hee zorunuza mı gitti? O halde neye inandığınızı araştıracaksınız, burada kalp sayısıymış o dönem adetiymiş vs saçma sapan konuşmayacaksınız. Sitenin size verdiği güçle yorumumu da silersiniz nasıl olsa, yokmuş gibi devam edersiniz.
Hayir burasi ortadogumu diyecekler 40 kisiyle flort ediyo aq.
Baskasinin seni ne olarak gordugu seni o kisi yapmaz. Mesela bence sen dunyanin en yakisikli zengin erkegisin. Kim oldugunu degistirdi mi bu soylem? Sanmam. Evet bende onu diyorum birazdan yorumlarda olur mu oyle sey diyen kadin erkek en az 40 kisiyle flort ediyor. Yani insanlar da bos konusmaktan kendini geri tutmazlar.
Çoğunluğun müslüman olması o ülkeyi müslüman yapmaz ve ayrıca dindeki o 4 eş şimdi için geçerli değildir bir şeyle dalga geçeceksen dinle geçme yine geçecek olursan da araştır öyle geç
4 az 7 tane olsun köle gibi kullanalım:)
valla günümüz Türkiye'sinde gayet mantıklı en azından ev işlerini bölüşürler 4ününde üstündeki iş yükü azalır erkekte krallar gibi yaşar hatta bu 4'ünden 2-3 tanesi de dışarıda çalışıp eve para getirsin zaten kadınlar artık iş bulmada, statü yükselmede daha ön planda bu 21. yüzyılda🤤
Aynen öyle hem güçsüz hem iş bilmezler yedir içir yeter
İyi ki müslüman değilim
müslüman bi ülke değiliz
Yok canım sen şunu 5 yap
Saçmalamayın yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Heuss, bu konunun bazı kesimler tarafından böyle yorumlandığını biliyorum. 😊 Ancak günümüz Türkiye'sinde ve modern aile yapısında, tek eşlilik ilişkilerdeki denge ve eşitlik için çok daha uygun. Bir evliliği bile dengede tutmak emek isterken, çok eşlilik kadınlar için daha fazla zorluk yaratabilir. Sağlıklı bir aile kurmak karşılıklı saygı ve anlayışla mümkün. 🙏 Bence hayır, asla olmamalı. 🌸