Aşk İlişkileri Sizce Türk kizlari yabancilar ile evlensin bence evet sizce? Patpatpatlaticam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En azindan dayak yemezler siddet görmezler sizce? Güncellemeler+1 yıl Bide cinsel obje arkalarindan erkeklerin ka.. şar lafina maruz kalmazlar italyanlar ile evlenin kizlar ispanya felan Güncellemeler+1 yıl ya da kizlar evlenmeyin yazik size Sizce Türk kizlari yabancilar ile evlensin bence evet sizce? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nasıl bu kadar rahat herkesi aynı kefeye koyuyorsun anlamıyorum bence çok yanlış bir hareket ve düşünce bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iyy kezoya bak sen 😃 yabanci erkege her turlu seks yapip doymak bilmiyorsunuz bize gelince olu gibisiniz iki yuzluler 😂 0 5 Yorumla Patpatpatlaticam +1 yıl Sen var Ya bana gurban ol kurban kizlarin bohunu yiyesiniz Hic bir erkekle yapmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yabanci istiyon o zaman Yorumla Patpatpatlaticam +1 yıl Cünkü dayak yemem ne bileyim sevgi görürüm tuzsuz diye kafama tencere yemem asaglanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyleleri ordada vardir burdada iyi erkekler var emin ol Yorumla Patpatpatlaticam +1 yıl Bilmem Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hollywood etkisi ile vasat erkeklere gitmeniz dışında sorun yok. :D 0 0 Yorumla
detaylarbende Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bana ne kim ne yaparsa yapsın. Sadece benim için değerli olanları düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şöyle iskandinav sarışın yakışıklı boylu poslu olsun mümkünse aşko 1 0 Yorumla
sweetdreams2022 Takip Et Xper 4 Yaş: 105 +1 yıl çok haklısın milyonlarca kez evet saten yabancı fransız ya da ingiliz bir kocam olucakasla türk biriyle evlenmicem yapmicam böyle bir hata 0 0 Yorumla
ChrisWalker Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bizde yabancilarla evlenirsek türk milleti yok olur herkes yabanci olur 😂 0 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı. İsteyen istediğiyle evlensin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nasıl bu kadar rahat herkesi aynı kefeye koyuyorsun anlamıyorum bence çok yanlış bir hareket ve düşünce bu
Iyy kezoya bak sen 😃 yabanci erkege her turlu seks yapip doymak bilmiyorsunuz bize gelince olu gibisiniz iki yuzluler 😂
Sen var Ya bana gurban ol kurban kizlarin bohunu yiyesiniz Hic bir erkekle yapmadim
Niye yabanci istiyon o zaman
Cünkü dayak yemem ne bileyim sevgi görürüm tuzsuz diye kafama tencere yemem asaglanmam
Oyleleri ordada vardir burdada iyi erkekler var emin ol
Bilmem
Hollywood etkisi ile vasat erkeklere gitmeniz dışında sorun yok. :D
Bana ne kim ne yaparsa yapsın. Sadece benim için değerli olanları düşünüyorum.
şöyle iskandinav sarışın yakışıklı boylu poslu olsun mümkünse aşko
çok haklısın milyonlarca kez evet saten yabancı fransız ya da ingiliz bir kocam olucak
asla türk biriyle evlenmicem yapmicam böyle bir hata
Bizde yabancilarla evlenirsek türk milleti yok olur herkes yabanci olur 😂
Türklük bitsin bitsin
İsteyen istediğiyle evlensin
bu tarz soruları ciddiye alamıyorum 😂
Kötü bir tecrüben yok umarım
Aynen