Cezaevine girecek sevgilimi beklemeli miyim, bu ilişkiyi bitirip hayal ettiğim evlilik ve annelikten vaz mı geçmeliyim?

Merhabalar 2 buçuk yıllık ilişkim var, ben 31 yaşındayım. Bir olaya karışmıştı ama hafif ama kamu olayı olduğu için büyüdü olay, yani yaralama, öldürme vs. değil, tokat olayı, hafif bir şey. Geçen sene girdi, onunla alakalı 3 ay yattı, tutuksuz yargılandı, çıktı. Şimdi karar belli olmuş 1 yıl 9 ay, infazı vardı onu yaktı, o sebepten bu kadar uzun ceza geldi. Şunu diyeceğim, bu 3 ay yatıp çıktıktan sonra 1 buçuk yıl geçti aradan ve ben bu 1 buçuk yılda her gün evlenelim, nişanlanalım, şöyle yapalım diye diye dilimde tüy bitti ama hep bahane yaptı, bekle bana güven diye diye zaman geçti. Ben bu yaz düğün beklerken cezası geldi ve düğün olayı kaynadı, hiç konuşma da olmadı. Bir ara nikah yapalım girmeden dedim, tamam dedi, öyle kaldı, unutuldu. Yani seviyorum ama yaşım da 31, aile istiyorum, anne olmak istiyorum, e tamam bekledim çıktı diyelim, e belli bir şey yok, evlenecek mi benimle yoksa yine bekle mi diyecek, yani çok kararsızım, ona ne demeliyim, yani bekleyeceğim dedim ama bilmiyorum ne yapmam lazım, yardım edin lütfen. Bugün de sabahtan konuştum beni oyaladın falan diye, işine gelmedi, bütün gün konuşmadık. Akşam da abisi ile içmeye gidecekti, “Deniz bizi bırakır alır abi,” dedi. Bana da cinnet geldi, dedim şöför müyüm ben ya ne alaka diye, o da ya yeter bütün gün bana neler yaşattın, sigara attı üstüme, masayı itti, kolumu sıktı falan. Ben de s.. tir git artık dedim, gitti. Ben de şu an tek başındayım, ağlıyorum, çok kötüyüm, engellemiş beni Instagram’dan falan.

Cezaevine girecek sevgilimi beklemeli miyim, bu ilişkiyi bitirip hayal ettiğim evlilik ve annelikten vaz mı geçmeliyim?