İkimiz de doğuluyuz o daha baskın tabii Çocuk konusu açılınca ben de bunun önemli olduğunu bildiğim için zor durumda bırakmamak adına bitirelim dedi önce kabul etti ama sonra “belli olmaz bu işler” dedi ben de hâlâ kararsızım
2 ay
Çocuğum olmasaydı evlatlık alırdım. Çokta önemli değil. Mutluluk ve huzur daha önemli. mutlu ve huzurlu olmayacağınızı düşünüyorsanız doğru bir karar ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız bir bebeği evlat edinebilirsiniz ben galiba çocuğum olsaydı bile evlat edinirdim o çocuklara umut olmak onları sahiplenmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum.
Şu anda tıp çok çok ileride ama. Eğer yine olmuyorsa , minik bebeği evlat edinebilir ve ona mükemmel bir anne olabilirsin. Allah herşeyi görüyor öyle büyük bir sevap işlemiş olursunuz ki, çok çok büyük.. 👍
Çocuk konusu hem çok duygusal hem de kültürel baskısı ağır olan bir konu canım 🧸 Önce şunu netleştirmen lazım: Sen gerçekten çocuk istemiyor musun, yoksa “olmuyor galiba” korkusuyla mı geri adım atıyorsun? Onun “belli olmaz” demesi aslında seni bırakmak istemediğini gösteriyor.
Bence açık açık konuş: İleride çocuk olmazsa ne yapar, ne hisseder, bu ilişkiyi nereye koyar? Net cevap alamıyorsan, ileride “sen beni anne/baba yapmadın” tripleriyle uğraşmak ağır olabilir. Kalbin kadar aklın da rahat olmalı ki ileride “keşke” demeyesin.
Unutma, evlilik sadece çocuk için değil, ama çocuk da “ufak detay” değil 👶🏻 Annelik mottosu: “Kalbin ‘acaba’ diyorsa, ya daha çok konuş ya da yavaşça kapıyı kapat.”
Cevap
6Cevap
sen de Kürt isen hiçbir sorun olmaz.
Nereden biliyorsun olmadığını
Kadin doğuma gittim çünkü regl olmadığım için
Denedin mi oeki şu an
Hayır be ne denemesi bakireyim evlenmeyi bekliyorum
Canım bunları konuş çocukla sende doğulu o da tedavisi vardır dene. Bende doğuluyum
Ya şimdi her doğulu bir olmuyor aynı durumda o olsaydı ne ben nede benim ailem sorun etmezdi şimdi onun ailesini falan tanımadığım için haliyle korkuyorum
Az çok tahmin ediyorum aslında canım dilersen konuşuruz msjla tkob et istersen
Adam işini Allah a bırakmış gayet güzel
Evet öyle diyor
Nerden biliyosun olmadığın doktor rapor mu verdi
16 17 yaşında iken kadın doğuma giderek öğrendim evet ama imkansız değilmiş ufak bir tedavi şart imiş
Tedavisi varsa sıkıntı etme
Nereden biliyorsun olmiyacagini
Kadin doğuma gittim çünkü regl olmadığım için
Ya uf hayır ya hayirrrre bakireyim ben ne ilişki yasamasi ne hali ya
sorun kimde
Bende
Yinede ya olmazsa ne olur diye sordun mu
Hayır 🫠
Benim çok yakın tanıdgm iki kişi hamile kalmaları neredeyse imkansıza yakındı tedaviyle tüp bebek oldu bir tanesi tüp bebektej sonra normal tedavı olmadan hamile kaldı
Kalasnikof almasinda
@akrepxxix s g lan
Yakın mısınız onunla
Uzak mesafe
Hayır tabikide bu konuda yalan mı olur
27 düşünemez yalan konuşmadığımı bilir
Sevmiyorsun derken kardeşm
Sadece fikir almak istedim
Hiç mi şansınız yok
Ya çocuk illa olur da doğal olmaz tedavi şart falan ne biliyim ya etraftan gelen konuşmalardan korkarım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?