Merhaba,
34 yaşında bir kadınım. Dün akşam nişanlımdan ayrıldım. Daha doğrusu ben ayrılmadım, o ilişkiyi bitirdi.
Yaklaşık 5 yıldır beraberdik, 3 ay önce nişanlanmıştık. Düğün tarihimiz bile belliydi. Ev tutulmuş, eşyaların büyük kısmı alınmış, aileler hazırlıklara başlamıştı.
Nedenini sorduğumda önce "Artık aynı şeyleri hissetmiyorum." dedi. Biraz daha üsteleyince asıl sebebi söyledi.
"Tanıştığım biri var. Maddi olarak benden çok daha güçlü bir hayat sunabilecek biri."
O an donup kaldım. Keşke sadece "Aşık oldum." deseydi. Belki yine çok üzülürdüm ama bunu kabullenebilirdim. Fakat beni, maddi imkanları daha fazla olan biriyle kıyaslaması gerçekten onurumu kırdı.
Hayatım boyunca kendi ayakları üzerinde durmuş biriyim. Kendime ait bir evim, arabam ve düzenli bir işim var. Kimsenin parasına ihtiyaç duymadım. Buna rağmen kendimi ilk kez "yetmemişim" gibi hissettim.
Şimdi en büyük sıkıntım ise ailem. Annem aylarca çeyiz hazırladı, babam düğün için planlar yaptı. Hepsi büyük bir heyecan içindeydi. Onlara bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.
Ben olsam beni bu kadar kolay değiştirebilen biriyle zaten evlenmek istemezdim diye düşünüyorum ama insan yine de yaşadıklarını hazmedemiyor.
Siz böyle bir durumda önce ailenize mi anlatırdınız, yoksa biraz toparlanmayı mı beklerdiniz? Çünkü şu an en çok o konuşmadan korkuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer