Aileme nasıl söyleyebilirim?

Bastan söyleyeyim ailemin durumu bu ekonomide bile iyi ve sözde annemin en sevdiği çocuğu benim tüm aile hemfikir. Bayram için beni zorla memlekete çağırdılar hiç param yoktu yol paramı vermediler borç al dediler öyle geldim ne bayram harçlığı ne bir şey vermediler birkaç gün sonra doğum günümdü sözel kutladılar hediyeyi harçlığı geçtim de bir ufak pasta bile almadılar. Bu yıl mezun oldum yine hiç hediye almadılar. 1 ay önce benden büyük kardeslerimin doğum günüydü pastalı müzikli kutladılar ben başka şehirdeydim. üniv. harclığımı bile temel şeyleri hesaplayarak yollarlar kendim için harcama yapmama tahammülü yok özellikle annemin ama diğer kardeslerim çalıştıkları ve para istemedikleri halde fazla fazla veriyor en ufak sitemimde kızıp konuyu değiştiriyor. annem benden 50-100 TL aldığında hiç param yokken bile geri istemeye çekinirken bu içime attığım durumları nasıl söyleyebilirim. Maddiyatı geçiyorum çok değersiz hissediyorum. Ama bunu anlamayın beni paragöz ilan etmelerinden korkuyorum.

Aileme nasıl söyleyebilirim?