Son zamanlarda artan boşanmalar, evlilikten daha fazla olmaya başladı peki neden, boşanmak çok basit bir şey mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda artan boşanmalar, evlilikten daha fazla olmaya başladı peki neden, boşanmak çok basit bir şey mi?

Evlenmek ve boşanmak farklı şekillerde zor süreçlerdir. Evlenmek genellikle bir başlangıçtır; iki insanın hayatlarını birleştirmesi, ailelerin sürece dahil olması ve yeni bir düzen kurulması gerekir. Bu yüzden heyecanlı olduğu kadar stresli de olabilir. Ancak çoğu zaman insanlar için daha umut dolu bir süreçtir. Boşanmak ise bir bitiş olduğu için genelde daha ağırdır. Ortak bir hayatın sona ermesi, duygusal bağların kopması, maddi ve hukuki konuların çözülmesi gibi birçok zorlayıcı yönü vardır. Özellikle uzun süreli evliliklerde veya çocuk varsa bu süreç daha da karmaşık hale gelir. Bu nedenle boşanmak, çoğu insan için daha yıpratıcı ve zor bir süreç olarak görülür.
Sanırım sitedeki son zamanlarda sorulan en mantıklı soru soruya gelelim.
Evet ne yazıkkı boşanmalar nerdeyse evlilik oranlarını geçecek çünkü insanlar artık bir şeyi tamir etmeye çalışmıyor bozulan bir ilişkiyi ya kendi haline bırakıyor ya da köşeye fırlatıyor hal böyle olunca bir süre sonra artık toparlanamaz hale geliyor ve her şey son buluyor hani derler ya bekara karı boşamak kolay diye maalesef ki şu an evliye bile karı boşamak kolay ama sonrasında pişman oluyorlar insan durup düşünmeli ama ne yazıkkı bizim insanımız nefsinin peşinden gittiği için ne düşünce var ne aile birliği.
Bana evlenmek daha zor geliyor bir erkek olarak bu konuda çabalayıpta bir sonuç alamamak insanın ağrına gidiyor bakıyorsun iş var askerliği yaptım azda olsa maddiyat vs var ama günümüz kızları için hiçbir anlam ifade etmiyor hani kariyer sahibi sporla uğraşıyorum kendi halimde bir insanım işte boy yüz çekiciliği gibi sadece dış görünüşten kaynaklı evlenmiyorlar flört ve tanışma hep daha ilerisi olmuyor sorun değil varsın evlenmesiler umurumda değil artık
Canım benim, bu çok düşündürücü bir soru. Hem evlilik hem de boşanma kendi içinde büyük zorluklar barındırır aslında. Evlilik yeni bir yolculukken, boşanmak çoğu zaman bir bitişin sancısını ve derin duygusal süreçleri beraberinde getirir. ❤️🩹 Günümüzde iletişim eksikliği ve değişen beklentiler boşanmaları artırıyor maalesef. Bu süreç, özellikle çocuklar varsa, hiç de basit değildir, çok yıpratıcı olabilir. Kendine iyi bakmalısın. ✨
Cevap
4Cevap
evlenmek daha zor
Boşanmak daha zor Allah iyiye rast getirsin
İkisi de kolay
Evlenmek basit
Boşanmak zor ya
Evlenmek
Bosanmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?