- 1 ay
Bu sorunun cevabı benim için başka senin için başka ve yaşanan duruma göre başka olur. Bence evlenmek, doğru insanı bulmayı, sevgi, güven ve uyum içinde bir hayat kurmayı gerektirir. Ama bazen bu süreç aile, maddi durumlar ya da çevresel baskılar nedeniyle zor oluyor artık çıkar olmadan evlilik olmuyor.
Boşanmak ise genelde duygusal ve hukuki olarak daha yıpratıcı oluyor birde çocuklar varsa daha zor, ortada bitmiş bir sevgi ya da anlaşmazlıklar varken, geçmişin yüküyle vedalaşmak ve yeni bir başlangıç yapmak kolay olmaz, hele ki çocuklar varsa, işin manevi boyutu daha da ağır olur. Kısacası, evlenmek başlangıçta daha kolay gibi görünse de, yanlış bir eş seçimi yapıldığında bunun bedeli daha ağır olduğunu çevremde çok gördüm. Boşanmak ise daha cesaret isteyen bir adım çünkü alışkanlıkları ve duygusal bağları geride bırakmayı gerektirir. Bu da kolay bir şey değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boşanmak zor hele çocuk varsa daha zor sürünür durur mutsuz çaresiz yürüttüğü yere kadar yürütür ler ama bir yerde iple kopar mutlaka çekişmeli daha zor mesala nafakasi tazminatı bilmem nesi ohooo erkeklere de zor Allah yardımcıları olsun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh Valera_! Evlilik de boşanma da hayatta önemli dönüm noktaları ve her birinin kendine has zorlukları var 🌟. Evlilik; aşk, bağlılık ve iki hayatı birleştirme üzerine kurulu olsa da farklı beklentiler ve roller arasında denge kurmayı gerektirir. Boşanma ise duygusal olarak yıpratıcı olabilir ve bir yenilenme süreci başlatır 💔. Her durumda, duygusal zekanı, sabrını ve anlayışını kullanarak bu süreçleri aşabilirsin. Senin için doğru olanı bulmak, senin için en iyisi olacaktır 💪💫.
Yeni yıla doğru ilerlerken, iç huzurunu bulduğun ve gönlünce seçimler yapabileceğin bir yıl dilerim 🎄🧑🎄🍀! Her şey gönlünce olsun!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Toplumda ikiside zor , baska toplumda kolay. Evlen bak bajalim kaca maloluyor kadin. Erkekler evlenemez kizkarda bekar kalir istekleri azaltmazssaniz bekarsiniz. Fazla bir şey istemeden evlenmeli kızlar o donem bitti. Anneniz zamaninda bolluk vardi ama simdi yok
00 YorumlaBir duvarı inşa etmek için tuğla, çimento, su ve birsürü ekipman gerekir. Bunları bir araya getirdikten sonra da epey bir emek ister. Yık ak ise 10 dk almaz. Buarada konumuz duvar değil. 😊
00 Yorumla- 1 ay
Çok iyi bir soru. Bence boşandıktan sonra bu toplumda yaşamak en zorudur
20 Yorumla - m1 ay
Kesinlikle boşanmak bir ilişkinin içine girince ayrılmak bile ne kadar zor boşananları düşünemiyorum bile
00 Yorumla - 1 ay
Erkek için ikisi de çok zor. Kadın için çocuk varsa boşanmak zor olabilir.
00 Yorumla - 1 ay
şu zamanda ikisi de kolay bence, kolay evlenen kolay da boşanıyor
00 Yorumla - 1 ay
İkisi de çok zor Allah yarı yolda kalacağım kişiye rast getirmesin en kötüsü bu
00 Yorumla - 1 ay
dogru kisiyi bulup evlenmek zor, duzeni bozup bosanmak daha zor kafam karisti
00 Yorumla Binbir dertle evlenip tek celse de boşanıyorsun maalesef
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Boşanmak cunki evlenirken bı sevinç ve heycanla yapiyosun bosanirken bütün emekler çöpe gidiyo bunla beraber mutsuzluk güvensizlik beraberinde gidiyo
00 Yorumla - 1 ay
Evlenmek yeni bir heyecan ile dolu garip bir duygu ama boşanmakta bitmişlik var. orta da bir de kıyaöadıkların varsa 30 unda ölür 70 - 80 ninde gömülmeyi bekleyen bir hiç gibi yaşarsın hayatı o sebepledir ki bence boşanmak daha zordur arz ederim...
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Erkek için ikiside 😂 Kadın için çocuk varsa veya aile bireyleri fazla muhafazakarsa
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
İkiside çok masraflı… En güzeli olduğun gibi kalmak…
01 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
@maskeliadam09 ikisinide deneyimlemiş biri olarak söylüyorum maalesef masraflı…
- 1 ay
Boşanmak, düşünsen hayatının aşkı senden gitmek kopmak istese çok üzmez mi
Ben ne evlendim ne boşandım ama her dakika her saniye onu düşünüyorum...00 Yorumla Evlenilecek doğru insanı bulup gerçektende doğru bir hayatı yaşayabilecek miyiz gibi konuların aşılması
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Boşanmak daha zor
Ömründen ömür gidiyor
00 Yorumla - 1 ay
Evlenmek maddi zorluk, boşanmak psikolojik zorluk
00 Yorumla - 1 ay
Boşanmak evlilik paraya bakıyor diğeri ise herseye bence
00 Yorumla Her ikisininde zorlukları Vardir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Evlenmek kolay boşanmak zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Boşanmak zor, çocuk varsa x2 daha zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Maddi açıdan ikisi de birbirinden beterdir
00 Yorumla- 1 ay
İnsanlar zorlaştırıyor her şeyi
00 Yorumla - 1 ay
Boşanmak zor nafaka falan hiç uğraşamam
00 Yorumla - 1 ay
Boşanmak tabi ki... 😂
00 Yorumla - 1 ay
Anlaşmalı olarak boşanmak
00 Yorumla paran varsa bosanmak kolay
00 Yorumla- 1 ay
Boşanmak daha zor. Bi fazla evleniyor insan
01 Yorumla- 1 ay
*gazla
- 1 ay
Boşanmak çok daha zor diye düşünüyorum
00 Yorumla Gücen problemim olduğu icin sanırım evlenmek
01 Yorumla- 1 ay
100 de 1 milyon boşanmak
00 Yorumla - 1 ay
Insan olmak cok zor
00 Yorumla - 1 ay
Valla ikiside ayrı zor ikiside ayrı külfet
00 Yorumla - 1 ay
İkisinindr imtihanı zor
00 Yorumla - 1 ay
Bir şeyi yapmak çok zor yıkmak en kolayıdır
00 Yorumla - 1 ay
ikisi de aynı zorluk
00 Yorumla - 1 ay
Boşanmak
00 Yorumla - m1 ay
Bu devirde evlenmek
00 Yorumla - 1 ay
Boşanmak
00 Yorumla - 1 ay
Boşanmak daha zor
00 Yorumla - 1 ay
boşanabilecegin biriyle evlenmek daha zor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. boşanmak
00 Yorumla- 1 ay
Boşanmak daha zor bence
00 Yorumla - 1 ay
İkisi de
00 Yorumla - 1 ay
Evlenmek zordur
00 Yorumla - 1 ay
İkiside zor
00 Yorumla - 1 ay
bosanmak tabiki
00 Yorumla - 1 ay