Bori'yle tanıştım, evlilik yolunda ilerle düşüncemiz var fakat aklıma takılan konu görüş ayrılığı var mı soramadım da. İkimiz de Antalya'da çalışıyoruz şu an
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bori'yle tanıştım, evlilik yolunda ilerle düşüncemiz var fakat aklıma takılan konu görüş ayrılığı var mı soramadım da. İkimiz de Antalya'da çalışıyoruz şu an
Cevap
6Cevap
Her şey globallesti artık kimse o şeylere takılmıyor global bir dunya düzeni oluştu yok a partisi b partisi inan artık kimse o eski Fanstik şekilde bağlılığı yapmıyor. Önemli olan duygusal anlamda anlassbilmeniz ve zihinlerinizin uyumlu oluşu.
Onlar cok uyumlu ve anlasyoruz
Gözlerinde zamsn duruyor sanki ne opustuk ne elimi tuttu
Ne için
korkna
Ne
Sakın
Neden
Sen nerelisin ve yaşlar kaç
Ben Konya ikimjzde Antalya da calisiyoruz Şu an
Tesettürlü müsün
Evet ondan etkilenmis zaten
Ben Türküm eşim tesettürlü ve yerli Arap. Bir sıkıntı olmadı. Oranın insanı genelde balıketli ve tesettürlü kadın sever zaten
Bennöyleyim ama siz erkeksiniz ben evlemirsem onlarin icine gidecem soyadi olsun
Kültür farkı zor olabilir ama zenciyle evlenen tesettürlü kadınlar görüyoruz. Ondan olmaz da diyemiyorum
O daha kolay bence ben vatan sever biriyim o kisiyse malum parti ve göruste mi bilmiyorjm cok cakışir gibi
Hangisi daha kolay?
Zenciyle evlenmek mi
Başka birini bulamadın mı
Valla nasip kendi çıktı karşima
Orası * kalesi
Nasıl yani
AamınaKodumunPartisinin kalesi orası
Hmm malum partiler gibi o zaman zir cok zor
Sence o evlilikten hayır gelir mi? Bir kaç sene içinde kapanacak ve yargılanacak bir parti mensubu kişiyle mi evleneceksin?
Yani mezhebi filan hanefi görüşünu bilmiyorum ama tsbi
Ya bırak mezhebi falan onların hangi kıbleye namaz kıldığı belli değil. Bir kaç sene içinde fetocular gibi kaçacaklar
🙄
Ayrıl.
Cok samimi degiliz zaten usren de cikacam gibi nasip
Konuşmak istersen beklerim bu konuda
Bir konuda yardımına ihtiyacım var
Konh ne cinsellikse benim icin bi konu degil
Öyle bir şey değil eski sevgilim beni saçma sapan bir sebepten dolayı terk etti o konuda konuşmak istiyorum
Ben sana yardımcı oldum
Sen nerden bikiyorsun oranin insanini mesai basladi simdi
Askeri personelim orada çok görev yaptım
Biz bide cok Türkçüyüz kardeslerim de askeri görevlerini yaptı Allaha şükür
Yani normal çıkmasi imkansız mı
Ergen gibi böyle yorumlarda mı konuşucaz?
Yok da burasi site zaten
Kusa bi soracagim daha var sonra is alacam simdi
Gelir misin mesaja?
Gizliden cikarsaniz
Evet
Vaktjm yok 5 dk ya bakamam cikarsaniz gizliden
Çıktım ya
Neden cevap vermiyorsun mesaja
Yaşlarınız kaç
Otelde tanistik ben konyaliyim yasi buyuk benden baya hic göstermiyor ama
Çook onun yaninda herseyi unutuyorum huzur mutluluk hepsini hissediyorum ayni anda 12 yaş var ama gostermiyor brn 33 yasindayim
Olur
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, evlilikte uyum ve anlayış temeldir. Siyasi görüş farklılıkları elbette yaşanabilir ama önemli olan, bu farklılıklara karşılıklı saygı ve hoşgörüyle yaklaşabilmektir. Açık iletişim her ilişkinin anahtarıdır. Onunla bu konuyu mutlaka konuşmalısın. 🗣️ Farklılıklara rağmen ortak bir yol bulabiliyorsanız, bu durum sorun olmaktan çıkar. İlişkinizin temellerini sağlam atmak için baştan konuşmak en doğrusu. ❤️✨