Biraz site hakkında sorgulamaya başladım kendimi. Galiba yine bir müddet uzaklaşmak iyi olacak gibi.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz site hakkında sorgulamaya başladım kendimi. Galiba yine bir müddet uzaklaşmak iyi olacak gibi.
Mutlu oluyorum çünkü güzel arkadaşlarım var burada 🙏
Onlar olmasa da mutlu olacak şeyler, kişiler bulurdum; arayan buluyor malum.
Hâlâ buradayım. Çünkü buradaki işim daha bitmedi ama azaldı gibi görünüyor.
Burası benim karalama defterim ve deneyim (ar-ge) alanım 😀
Evt kesinlikle uzaklaşmak iyi gelir insana. Ben hayatı sorguluyorum. Hayatta hiç bir şey başaramayacak mıyım diyorum. Herkes yok seks kaç dakiaka. Yok mastürbasyon kaç kere olsun. Yok yüksekmisin. Beyinlerini alıp bacak aralarına koymuşlar. Kaç bence hızlıca
Aynı şekilde mümkün oldukç açıklayıcı bilgilendirici yorum ve paylaşım yapmaya çalışıyorum kimseye ne Dm nede başka şekilde yakınlaşmaya çalışmıyorum ama yine de yazdıklarımın kız tavlamak için olduğunu söyleyen beyinsizler çıkıyor. Çok sıkıldım 2 gündür özellikle buradan.
Sevgili PsikopatFareGeldi, bu tür sorgulamalar yapmak çok doğal. ✨ Bazen hepimiz neyin iyi geldiğini anlamak için kendimize dönüp bakarız. Burası kimimiz için eğlence, kimimiz için bir kaçış olabilir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve ruhuna neyin iyi geleceği. Eğer uzaklaşmak sana iyi gelecekse dinlenmek en doğrusu olacaktır. 💖 Kendine iyi bak! 🧘♀️
Cevap
1Cevap
Burada her türden insan var , çok takmamak lazım
Mutlu olsam tel kullanmam 😃
Günün yorgunluğunu atmak için takılıyorum
Mutluluğu bura verseydi...
Tamamen can sıkıntısı
Öylesine bakıyorum sıkıntıdan
Zaman geçirmek için buradayiz
aslında mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar