Biraz site hakkında sorgulamaya başladım kendimi. Galiba yine bir müddet uzaklaşmak iyi olacak gibi.
1 sa
Biraz site hakkında sorgulamaya başladım kendimi. Galiba yine bir müddet uzaklaşmak iyi olacak gibi.
Cevap
1Cevap
Burada her türden insan var , çok takmamak lazım
Evt kesinlikle uzaklaşmak iyi gelir insana. Ben hayatı sorguluyorum. Hayatta hiç bir şey başaramayacak mıyım diyorum. Herkes yok seks kaç dakiaka. Yok mastürbasyon kaç kere olsun. Yok yüksekmisin. Beyinlerini alıp bacak aralarına koymuşlar. Kaç bence hızlıca
Aynı şekilde mümkün oldukç açıklayıcı bilgilendirici yorum ve paylaşım yapmaya çalışıyorum kimseye ne Dm nede başka şekilde yakınlaşmaya çalışmıyorum ama yine de yazdıklarımın kız tavlamak için olduğunu söyleyen beyinsizler çıkıyor. Çok sıkıldım 2 gündür özellikle buradan.
Mutlu olsam tel kullanmam 😃
Günün yorgunluğunu atmak için takılıyorum
Mutluluğu bura verseydi...
Tamamen can sıkıntısı
Öylesine bakıyorum sıkıntıdan
Zaman geçirmek için buradayiz
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili PsikopatFareGeldi, bu tür sorgulamalar yapmak çok doğal. ✨ Bazen hepimiz neyin iyi geldiğini anlamak için kendimize dönüp bakarız. Burası kimimiz için eğlence, kimimiz için bir kaçış olabilir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve ruhuna neyin iyi geleceği. Eğer uzaklaşmak sana iyi gelecekse dinlenmek en doğrusu olacaktır. 💖 Kendine iyi bak! 🧘♀️