Kişilik & Karakter Varolmaktan memnun musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Varolmaktan memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Herşeyin imtihan olduğuna inanıyorum bu yüzden Allah'a inanıyorum güveniyorum, öyle ya da böyle bir gün öleceğiz o zamana kadar da yaşayacağız 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl değilim olmamayı veya ölmeyi tercih ederdim ayrıca ben inançlı biriyim ve kalkıp cehennemlik olmama neden olacak bir vukuat da işlemedim. 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Memnun olduğum dönemlerim de oldu olmadığım dönemlerim de. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yok olmak daha iyi olacak ya 0 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. Degilim hemde hiç 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç değilim 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Herşeyin imtihan olduğuna inanıyorum bu yüzden Allah'a inanıyorum güveniyorum, öyle ya da böyle bir gün öleceğiz o zamana kadar da yaşayacağız
değilim olmamayı veya ölmeyi tercih ederdim ayrıca ben inançlı biriyim ve kalkıp cehennemlik olmama neden olacak bir vukuat da işlemedim.
Memnun olduğum dönemlerim de oldu olmadığım dönemlerim de.
Her türlü evet.
Yok olmak daha iyi olacak ya
Memnunum
Çok negatif bakıyon bence hayata
Kim memnun ki
Degilim hemde hiç
Hiç değilim
Elbette
Kesinlikle hayır