Lotodan totodan milyon dolar kazanmaya çalışsam ama o para da haram. Ne yapayım, helalinden çok zengin olmam lazım anca öyle kadın yüzü göreceğim galiba
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lotodan totodan milyon dolar kazanmaya çalışsam ama o para da haram. Ne yapayım, helalinden çok zengin olmam lazım anca öyle kadın yüzü göreceğim galiba
Cevap
1Cevap
Bir zengin gibi düşünmen lazım bunun için. Bu konuda belki temel atmana Sinan Engin videolarını izlemek yardımcı olabilir
Haram helal geç bunları saflık etme
Ey israiloğlu sizin atanız yakup as harama helale dikkat edip ömrünü hakkaniyete adamıştı Yusuf as ile imtihan olurken sabırını ve inayetini yitirmemişti ama siz buna layık davranmıyosunuz , gücü kudreti iyilik için Allahın rahmeti için kullanmak yerine kötülükte kullanıyosunuz içinizde iyiler muhakkak vardır ama çoğunuz yanlış yoldasınız
@arda77745757
"İsrail, RAB seninle birlikte yürüyecek, seni terk etmeyecek, seni bırakmayacaktır. Korkma, yılma.” (Tesniye 31:6, 8)
“Güneşi gündüz ışığı için, ay ve yıldızları gece ışığı için düzenleyen, denizi kabartıp dalgalarını gümbürdeten –O'nun adı Her Şeye Egemen RAB'dir– diyor ki, ‘ Ancak Eğer kurulan bu düzen önümden kalkarsa, İsrail soyu sonsuza dek önümde ulus olmaktan çıkar’ diyor RAB.” (Yeremya 31:35-36)
"Korkma İsrail , çünkü ben seninleyim; yılma, çünkü Tanrın benim. Seni güçlendireceğim, evet, sana yardım edeceğim; zafer kazanan sağ elimle sana destek olacağım.” (Yeşaya 41:10)
“ İsrail, Çünkü sen Tanrın RAB’be kutsal bir halksın. Tanrın RAB yeryüzündeki bütün halkların arasından kendine özgü halk olmak üzere seni seçti. RAB sizi sevdiği ve atalarınıza ettiği antlaşmayı tuttuğu için, sizi güçlü eliyle kurtardı...” (Tesniye 7:6-8)
Her ne kadar bozulmuş bi kitapta olsa sonuçta oda Rabbin kitabı idi tevrat ve kuranı kerim arasında benzer çok ayet var. Evet Rab sizi zamanında üstün kılmıştı ama siz o üstünlüğe ihanet ettiniz gücü yanlış kullandınız. Güç dünyanın iyi biyer olması için iyinin fakirin güçsüzün mazlumların hakkı için kullanılırsa iyidir zalimlik yapıp kötülük yapılımak için değildir. Rab davudu seçkin kıldığında sadece kendi ulusu için değil diğer uluslarada çokca yardım etmiştir yemenli belkıs diğer ülkeler vs hepsi çok seviyordu. Çünkü iyilik ve gerçek adaleti herkes sever ama zulmü ve kötülüğü kimse sevmez.
Bu arada bizimkilerdede ibranilik olabilir babannemin anne tarafında ibrani kökenli isimler soyadları var rumeli göçmenleri çok zengin tüccar insanlarmış ama müslüman olmuşlar babaannemin babasıda arap kökenli dini bilgilerim her anlamda iyidir
Fapfakiriz ya gönlümüz zengo bırak bu işleri
Nasip biraz da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle hissetmen çok doğal ama aşkın ve evliliğin zenginlikle ya da dış görünüşle ilgili olmadığını unutma. 💖 İnsanlar bir ömür geçirecekleri kişide güven, sevgi, anlayış arar. Sen kendi değerini fark et, kendini geliştir, hobiler edin. Sosyal çevreni genişletmeye çalış. Ruh eşin seni, sen olduğun için sevecektir. İçindeki güzelliği keşfetmen önemli. ✨ Hayat sana çok güzel sürprizler sunar, yeter ki kalbini aç. 😊