Hem fakiriz hem köylüyüz hem doğru düzgün evimiz arabamız yok sobalı evde yaşıyoruz konuştuğum çocuksa tam tersi ailesi falan sosyetik gibi duruyor arabası falanda var evlerinde kedileri var ben mahallede oturuyorsam bunlar apartmanda falan yani belkide site çocuk güvenlik benim bi isim yok lise mezunuyum dışarı çıkmam gezmem bile hayatımda alkol ne bilmiyorum ama çocuk benim için iyi falan diyor açıkta giyinmiyorum ailem kızıyor dedim etegedemi kiziyolar dedi evet dedim hani sen git açık giyinen kız bul sorunsa senin için açık giyinmemem dedim yok aksine benim için iyi dedi ama sohbet arasında ailenden dolayı kıyamam falan dedi noldu problemmi oldu giymemem dedim hayır benim için iyi bişey kıskancım diyor inanın napicagimi bilmiyorum kendimi hiç öyle insanlara yakıştıramıyorum ömrümde kafeye bile gitmemisim ben nasıl yapıcam elit tiplerle buluşmak istiyor bide ertelemistim biraz konuşalım öyle diye ama
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knk bırak allah aşkına ya dalga geciyolar biri de ozelsin demiş herhalde saf kandiririz felan diye de düşünüyolar fakirlik utanilcak bisey değil ama herkes dengiyle diye bi lafta var onların gittigi yere uygun davranamayiz giyinemeyiz acik ve net bu bende zamaninda konustum bi kac kişiyle kış tatilinizi nerde yapicaksiniz deyince vazgecmistim böyle seylerden insan dengiyle arkadaslik etmeli
Kendim gibi fakir biriyle evlenip ömür boyu sürünmek istemiyorum napiyim...
Knk o zaman böyle şeylere mecburen aliscan eger dalgaya alanda olursa artık yapacak bsieyin yok
Hiç evlenmek istemiyorum bazen cidden bu yüzden
Knk dovmeli kaslı biri felan diyosun boyle biriyse sessiz sakin birini napsin az bi düşün bunu eski flortte böyleydi benim ciddi dusunuyorum ailenle tanisicam felan derdi sonra eski sevgilisi bana ulasti meğerse kizlari kameraya alip santaj yapan pcin biriymis
Oha.
İyide hepsi böylemi olucak demek yani
Sen ne istiyorsun peki
Ne konuda
Bu çocuğu istiyor musun
Çocuk tatile bile gidiyor belli ben gitmedim bile şimdiye kadar ona bunu söyleyememde utanırım konusuda hiç açılmadi zaten bi keresinde dışarı çıkmıyomusun hiç sen demişti bende pek sayılmaz bunu söylemek istemiştim ama dalga geçersin diye söylemedim dedim niye dalga geçiyim çok sosyal olmaman benim için iyi bişey dedi ama ben hiç sosyal değilim bilmiyorki..
Sürekli evde misin sen dışarı çıkmıyor musun hiç
Çocuk beğendiğini söylüyor bende beğeniyorum açıkçası hoş bi tipi var ama bilmiyorum cidden 26 yaşinda bende 24 oyun oynicak yaşı çoktan geçtik ben ciddi bir ilişki düşünüyorum açıkçası diyor tipi iyi kaslı dövmesi falanda var kolunda ama güven problemi çok sıkıntı aslında sohbet akiyo eğlenceli biri kafalar uyuşuyor gibi ama ben sosyal değilim işte ve daha bi sürü problem var
Evdeyim pek çıkmıyorum çok nadir çünkü bi çevrem arkadaşlarım yok gayette makyaj yapan bakım yapan süse önem veren biriyim ama işte tek başıma bi yere göndermedi ailem hiç hep onlarla gittim şimdiye kadar e böyle işte
Anladım kanka olmadı bunları detaylı konuşalım d. m dn
Nerede yaşıyorsunuz
İzmir'de ama küçük bi mahallede yani merkezde içinde falan değiliz
Gerçekten çok özel birisin bence
Neden öyle dedin
Normalden yazsam olur mu. Rica lütfen
Koşarak uzaklaş
Neden çocuk problem edermi kesin
Hâlâ konuşuyor konuşmayı kesmedi ama işte cidden kafam karışık