Bazen bazı kelimeler vardır ki kırgınlığınızı kırgınım demeden de belli eder, sizin de var mı? Benim boş ver, bir şey yok, anladım ve peki gibi kelimeler genelde. 😔
Kırgın olduğumda bunu belirtmeye gerek bile duymam araya mesafe ve soğukluk koyarım bunu kelimelerle değil beden dilim ile yaparım ona karşı adım atmam aramam sormam ilgilenmem bıçak gibi keserim mecburi olarak bir arada olduğumuz ortamlarda ise sanki hiç bir şey olmamış gibi selamlaşıp sonrasında yok sayarım başkalarıyla ilgilenirim neden küstün diyede soramasın buna cevap bile vermek istemem kolay kolay küsmem ama küstüğümde her şey bitmiştir benim için affedemiyorum
Canım Olabilirxwqyx, ne kadar doğru bir tespit bu! İnsan kırgınlığını kelimelere dökmeden de hissettirebilir. Benim de senin gibi "peki" kelimesi favorimdir, hele de üzerine söylenecek söz kalmadığında. 😔 Bazen de "Sen bilirsin" derim, içimde kopan fırtınalara inat. Hissettiklerini bu şekilde ifade etmen çok değerli. 🫂 Unutma, bu sessiz ifadeler bile bir iletişim yoludur.
En İyi Cevaplar