Kişilik & Karakter Zorda kalınca kullandığınız kelimeler neler? bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben zorda kalınca "N'alakası var ya?" demekten kendimi alamıyorum 😁 Zorda kalınca kullandığınız kelimeler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 'Aaa öyle miii?''Nasıl yani?''Ne alakası var?''Hiçte bile.' 1 10 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Hdnxnxndn maaşallah her şey var Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ya dün biri beni baya sıkıştırdı djdjd aynı bu tepkileri verdim dkdkd Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Jdndndjsjd o da afallamistir sen hepsini diyince hdhjsjd Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Hepsini bir anda demedim tabiii djdjd Gerçi beni boşuna sıkıştırıyordu fjdjf Doğrusunu bilmesine rağmen beni terletti boşuna 🙄 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl 😂😂😂 geçtin mi sınavı bari Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Yok ya ne geçmesi fjfjf Hâla inkar modunda olduğum için trip yiyorum kendisinden djdjd Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Kız kıza trip mi atar ya😂 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Kız atsa yine iyi... Trip atan kişi erkek. Djdjd Çok saçma valla ya fjfjf Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl O daha beter. Allah yardımcın olsun Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Amin djdjd Yorumla
iyiyimböyle Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Asla belli etmem sıkıstıgımı 1 1 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Helal olsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ne alakası var, bi de hııı derim :)))) 1 1 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Bende aynı şeyleri diyorum 😂 Yorumla
Açdeğilimamayerim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl "Hiç de bile"🤭😂😂 1 33 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl O bariz belli ediyo ya Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl 😂😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl 😂😂 Yalanın alemi yok zaten zaman kazanıyorum Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Aynen maksat konu dağılsın hdhshhds Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Ee sen ne diyordun ya en son okul nasıl gidiyor hayat falan 🤪🤪😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Ekonomiden konu aç baya zaman kazanırsın zaten hdhshdnd Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl 😂😂😂 Pazartesi sipariş ettiğimiz TV bu hafta nerdeyse her gün zamlandı ekonomi deme böğrüme bir şeyler oturuyor 😂😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Herkesin böğrüne oluyor o hdjsjd.. ülke iyice survivora döndü Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Altta kalanın canı çıksın 😅 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Herhangi bi elektronik aleti bozmaya korkuyorum çünkü pahalı 😂 yemek yemeye zaten bi dunya para gidiyor. Faturalar falan ayri dert 😂 insallah server değiştiririm yakin zamanda 😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Gençliğimize yazık ne diyebilirim ki. Slogan belli🤪 "Seçimle geldiler, seçimle gidecekler." Z kuşağından ümitliyim 🐣 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl +60 lambali dayılar çoğunluk halâ 😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Korona da var hala🤪🤪😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Oww yeenim korona yoq bunlar dıj güjlerin oyunu 😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Çıkar maskeyi amcam çıkar özgürlüğüne kavuş🤪😂😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Yohsam sen fedoncu musun 😂😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl İngiliz ajanıyım😂😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Hayinnn vadan hayini Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Nickte iyiymis baya 😂😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Seninki kadar yaratıcı olmasa da😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Estağfurullah 😂patentini almalıyım bunun 😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl O da zamlanmadan hallet😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Geçen hafta pasaport aldım. 10 yıllık 1300 lira. Yılbaşından sonra %36 zam gelecek bilgin olsunn😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Herseye zam geliyor. Adamlar günlük zam yapıyorlar yakıta Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Böğrüm... Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Puahhahahaha kahkaha attım 😂😂😂 yurt dışındaki fiyatlara falan bakınca böğür acısı katlanıyor 😂200 binlik araba yurtdışında 1000$ Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Ay valla yeter 😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Hdhdjdjsjdj düşünüyorum öyleyse kahroluyorum 😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Ya🤭 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl bu kadar böğür seansi yeter 😂😂 Yorumla Açdeğilimamayerim +1 yıl Di mi😂😂😂 Yorumla bimdekikncikapı +1 yıl Evet canımız bogrumuze birşeyler yemek isterse ya da zam gelirse falan devam ederiz 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
'Aaa öyle miii?'
'Nasıl yani?'
'Ne alakası var?'
'Hiçte bile.'
Hdnxnxndn maaşallah her şey var
Ya dün biri beni baya sıkıştırdı djdjd aynı bu tepkileri verdim dkdkd
Jdndndjsjd o da afallamistir sen hepsini diyince hdhjsjd
Hepsini bir anda demedim tabiii djdjd Gerçi beni boşuna sıkıştırıyordu fjdjf Doğrusunu bilmesine rağmen beni terletti boşuna 🙄
😂😂😂 geçtin mi sınavı bari
Yok ya ne geçmesi fjfjf Hâla inkar modunda olduğum için trip yiyorum kendisinden djdjd
Kız kıza trip mi atar ya😂
Kız atsa yine iyi... Trip atan kişi erkek. Djdjd Çok saçma valla ya fjfjf
O daha beter. Allah yardımcın olsun
Amin djdjd
Asla belli etmem sıkıstıgımı
Helal olsun
ne alakası var, bi de hııı derim :))))
Bende aynı şeyleri diyorum 😂
bilmem"
Neyse
Aynen 🤪 derim
"Hiç de bile"🤭😂😂
O bariz belli ediyo ya
😂😂
😂😂 Yalanın alemi yok zaten zaman kazanıyorum
Aynen maksat konu dağılsın hdhshhds
Ee sen ne diyordun ya en son okul nasıl gidiyor hayat falan 🤪🤪😂😂
Ekonomiden konu aç baya zaman kazanırsın zaten hdhshdnd
😂😂😂 Pazartesi sipariş ettiğimiz TV bu hafta nerdeyse her gün zamlandı ekonomi deme böğrüme bir şeyler oturuyor 😂😂😂
Herkesin böğrüne oluyor o hdjsjd.. ülke iyice survivora döndü
Altta kalanın canı çıksın 😅
Herhangi bi elektronik aleti bozmaya korkuyorum çünkü pahalı 😂 yemek yemeye zaten bi dunya para gidiyor. Faturalar falan ayri dert 😂 insallah server değiştiririm yakin zamanda 😂
Gençliğimize yazık ne diyebilirim ki. Slogan belli🤪 "Seçimle geldiler, seçimle gidecekler." Z kuşağından ümitliyim 🐣
+60 lambali dayılar çoğunluk halâ 😂
Korona da var hala🤪🤪😂
Oww yeenim korona yoq bunlar dıj güjlerin oyunu 😂
Çıkar maskeyi amcam çıkar özgürlüğüne kavuş🤪😂😂😂
Yohsam sen fedoncu musun 😂😂
İngiliz ajanıyım😂😂😂
Hayinnn vadan hayini
😂😂😂😂
Nickte iyiymis baya 😂😂
Seninki kadar yaratıcı olmasa da😂
Estağfurullah 😂patentini almalıyım bunun 😂
O da zamlanmadan hallet😂😂
Geçen hafta pasaport aldım. 10 yıllık 1300 lira. Yılbaşından sonra %36 zam gelecek bilgin olsunn😂😂
Herseye zam geliyor. Adamlar günlük zam yapıyorlar yakıta
Böğrüm...
Puahhahahaha kahkaha attım 😂😂😂 yurt dışındaki fiyatlara falan bakınca böğür acısı katlanıyor 😂200 binlik araba yurtdışında 1000$
Ay valla yeter 😂
Hdhdjdjsjdj düşünüyorum öyleyse kahroluyorum 😂
Ya🤭
bu kadar böğür seansi yeter 😂😂
Di mi😂😂😂
Evet canımız bogrumuze birşeyler yemek isterse ya da zam gelirse falan devam ederiz 😂
off saçmalama ya