Bazı insanlar sürekli kendini övdüklerine altın semeri eşeğe vurunca yine eşekliği baki kalıyor diyorum. Anlamayan bile oluyor. Ya da çok konuşana de get demek yerine sadece ters ters bakıyorum.
Küfür yerine kullandığınız kelimeler/tepkiler nelerdir?
Sadece bomboş bakıyorum, boşsun demek gibi birşey benim için bu, küfür etme ihtiyacı hiç yaşamadım o sebepten gayet boş olduklarını bakışlarımla hissettirdim.
Bana diyorlar ki şiirlerinde küfür etme futürsüz Ben bu kadar o çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz? Demiş üstat şair Can Yücel.. Kendisine katılmamak elde değil.
Lakin bazen Cinconlu evladı, tayyibin beslemesi şeklinde ifadelerle gömmeyi de tercih edebiliyorum.
"Öküz", "Mal", "Fırıldak", "Manyak", "Çatlak" derim. Bazen üstteki dediklerime "Herif"i eklediğim olur. Örneğin "Mal herif", "Fırıldak herif" gibi. Küfür edemiyorum. Ettiğim zaman, çıkacak kavgada tek yumrukta nakavt olma riskim var. Savunmam çok zayıf.
Ben ucundan yedirmem bir şeyi. Küfür edecek kadar sinirlendirdiyse boğazına kadar küfürle doldururum. Eğer küfretmezsem o kadar sinirr etmemiş demektir
Direkt küfür ederim alengirli laflar uydurmayla ugrasamam küfürün yerini tutmuyor çünkü sinirimi tam atamiyorum o şekilde ama küfür kullanamayacağım bi ortamdaysam bakislarimla küfür ederim ki karşı taraf zaten anlar