Erko, aşko, güno gibi yayık ağızlı söylemleri, "Nasılsın?" sorusuna "İyiyim" diyenler ve aynenciler benden gelsin.
Var mı arttıran?

Erko, aşko, güno gibi yayık ağızlı söylemleri, "Nasılsın?" sorusuna "İyiyim" diyenler ve aynenciler benden gelsin.
Var mı arttıran?
Detaydaki kelimeler dışında ne yapıyorsun dediğimde iyiyim denmesi😂Uzunca cümleler kurduktan sonra aynen evet hee gibi kısa tepki kelimeleri kullanılması. Kelime değil ama bunlar dışında dinliyor gibi yapılması. Kendi olayımı anlatırken araya kendi olaylarını anlatmak için acele eden beni dinlemeyen biri beni irrite eder.
Detaylarim düşüncenin her detayina:)
👍🏻😂
aşko güno şekerim kanka karşim cringe bi de sürekli random kullananlar her cümle sonunda.. yemin ederim 3 öğün dövmek istiyorum
Çok hızlı bir eig oldu :) Çok teşekkürler
Kardeşim candır üstüne tanımam hem efendiliği hem duruşu ile 👍👍👏👏
@gecekusum3434 Şu sitede saygılı insan kavramının karşılığı seninle beraber hayatım çok haklısın
Rica ederim 🌸
Düşünceniz için ikinize de ayrıca teşekkür ederim:)
Ben cümlelerden çok genelde tavırları önem veririm çünkü sözler insanı yanıltır ama gerçek tavırlar hiçbir zaman yanıltmaz dürüst olun içinizden ne geçiyorsa söyleyin kaçıp gitmeyin en irite olduğum şey insanların içindeki duygu ve düşüncelerimi açık bir şekilde söylemeden korkak gibi kaçması
Eyvallah, bro, aslanım, koçum
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim abi
Cevap
11Cevap
Nasılsın sorusuna iyiyim demeyelim mi😃ben anlamadım...
Söylendiğinde nefret ettiğim sözcükler
Bakarız, kuzum, tatlım, cano, gülo, jsjsjsjs, tabiki aşko ve erko
Nasılsın denildiğinde, iyiyim diye yazıp bırakanlari diyorum:))
Nasilsin ve napiyorsun yaz destan yazarim😃😃😃
Örnek verdim jsjsjs Şu an yazma 😃
Nasılsın ne yapıyorsun İnci? 😄
Demoydu, neyse:)
Aşko kelimesi geldi aklıma.. ya da erko.. bunların söylenmesine irite olurum birazx
Erkoyu kullanan benden uzak olsun, öyle soğuk öyle itici
Aynen öyle kesinlikle.
Teşekkürler abim
Rica ederim abi
Aklımdakilerin çoğunu yazmışsın.
Onlara uygulamak istediğim tarife;
Gerçekten de öyle ama:))
Aslında ben sözlerden ziyade insanların davranışlarına önem veriyorum, böyle insanları tepeden bakan her zaman kendini haklı gören her şeyi ben bilirim tüm doğruları ben kabul ederim benim dışımda kimse bir şey bilmez kafasıyla gezen insanlardan hoşlanmıyorum.
Kolay gelsin bir şey danışmak istedim moderasyon için ama kutunuz kapalı
“Kız” diye hitap edilmesine öyle bir ayar oluyorum ki anlatamam. Dişlerini dökesim geliyor. Bana ya da bir başkasına farketmez ve nedenini de bilmiyorum “napıyorsun kız, nereye kız, niye kız” gibi şeyler duyunca bana bir şeyler oluyor.
Samimiyetsiz ve böyle yılışık yapmacıklığın nirvanaya ulaştığı cümleler, katılıyorum.
İnanırım tabii neden inanmayayim, elinin tersiyle hem de 😄
Bir konu hakkında tartışmak için fırsat olur, anlatırsın anlatırsın. Karşındaki saygısızca "Tamam." der ya, tamam kelimesinin üretildiği o dudaklara, zihne öfkelenirim.
O kadar saygısızca ve bencilce bir sözcük ki, oradaki o tamam sözü, kesinlikle
Bunu da detaya eklemek isterdim, sen sözünü edince nasıl da itici olduğunu hatırladım o "Tamam"ın 😕
Nasip:))
Hiçbir samimiyetimin olmadığı insanların kızım, napıyon kız, aa kız naber, bu, gibi söylemlerine sinir oluyorum.
Hayali kılıcımı çekip bir yerlerine saplıyorum. 🌝🌚
Samimiyetin olmadığı insanlara karşı bu tarz sözcükler kurmak...
İnsanlar çok fütursuz Lucca bey.
Maalesef öyle, haklısın
Sayamayacağım kadar çook. Hele şimdi çok türedi. Şeyler çok gözüme çarpıyor artık narsist, alfa, beta, lovebombing. Bıktırdı. Yetoo 😄
Alfa/beta erkek tanımı da bu dandik sosyal medyanın yeni boş icatlarından, çok itici.
Alakası yok diye cevap yazanlar soruya çok vasat geliyor. mesela bir fikrin yok, ifade yeteneğin yok yorum. yazma bari:)
Saçma yazanlar aklıma geldi, aynı gruptan. Sanki zorla yazdırıyorsun, alakası yoksa yazma da; sen de alakasız kal.
Para versek de yazamazlar gerçi de, neyse diyelim
Ağız yaya yaya konuşulan her kelime ve her cümle beni rahatsız ediyor.
Tm, selam nslsn ne ya ondansa hiç yazma😂. Aşkoyu şakasına kullanırım aşkoşka yaparak😂
Cümle kurmaktan aciz insanlar onu yapıyor, dediğin gibi hiç yazma daha iyi değil mi?
Aşkoyu sakasina kullandığın için sana tolerans tanidim, hadi neyse:))
"Neyse" sözcüğünün üstüne basılması derin anlamda mı yoksa aynen aynen maksadıyla mi? 😄
Sitenin yazılımı bile kabul etmiyor bu kadar iriteyi, ben ne diyeyim
Peki o halde, teşekkürler:)) 🌸
Dkfkdkd niye öyle dedin şimdi onları ben de kullanıyorum arada 🥲
Değer derecesi arttıkça, sözcüklerin eşiği küçülüyor desem?
O zaman tam gaz ileri 😄
Canım
Tatlım
Kuzum
Sensin yazan ergenler
Yavrum yazan erkekler
Aşkom aşko vb
Ben en yakınımla o tabirleri kullanırım isteyene itici gelsin
Kişinin ağzını yayarak söylediği her kelime beni çok rahatsız ediyor ya
Şu yeni nesil flörtçülerin kelimeleri beni irite ediyor.
Detay da bahsi geçen ilk 3 kelime acayip sinir bozucu 😒
her şey bir kenara "ok, okey, tm" ve ya bu gibi başka kısa cevablara aşırı nefret ediyorum yani bunları söyleyen insan kim olursa olsun anından silerim, engellerim her yerden
Sen beni kaldıramazsın, benden uzak dur.
Ne demek ya bu? Acayip uyuzum bu cümlelere 🥲
Velet, Moruk, Babalık..
Kanka, kanki, kanks..
Kadınların birbirlerine söylediği sevgi sözcükleri bazen çok itici olabiliyor.
Nasılsına ne denilebilir ki başka
İyiyim diye yazıp bırakanlara diyorum
Ah şimdi anladım
Aşko diyen birini görünce pıçaklayasım geliyor
Nasıl itici, nasıl...
İzmir lakap takan şeylerden nefret ediyorum mesela ismoş koriş
Ağzını yaya yaya konuşanlar ve arbede ve partner kelimelerinden tiksiniyorum
aşkım lafı ve manasız vıcık vıcık sözler
Mıy mıy konuşanlara hiç tahamülüm yok
Kanka, kral, reis de irite edebiliyor.
Aşko Cano iygg dedirtiyor
Aşkım kelimesi