13 gü

Eşim sürekli beni aldatırken oğlumu babasız büyütmek pahasına boşanmalı mıyım?

8 senedir evliyim, evliliğim görücü usulü oldu zorla değil ama evlendiğimde 16 yaşındaydım, eşim bana çok ilgisizdi, ben ilgilenmeseydim o sadece işi düşünce ilgisi olurdu bana, eşim çapkın biri zaten, zamanla beni aldattığını fark ettim ama sadece telefon üzerinden vardı diye düşünüyordum, bir de o zaman boşanma gibi şeyler geçmiyordu aklımdan seviyordum, sonra bir oğlumuz oldu, bana karşı ilgisi eskisi gibi değildi, kaç kere beni aldattığını gördüm mesajlarda, ta ki bir mesajında bir kadınla buluşmaya gittiğini gördüm, çok kötü oldum, bir de 8 sene boyunca bunlar devam ediyor, bir gün eve geldi kadın parfümü kokuyordu, yakasında ruj ve fondöten lekesi vardı, ben dedim ona bu ne dedim, dedi senin parfümün dedi, geçiştirdi ama ben her şeyin farkındaydım, şimdi o kadar şey olmuş boşanmak için neyi bekliyorsun diyenler olacak, benim anne babam ayrı, babam ilgisiz bir baba, annemin de derdi başından aşkın, benim bir ablam boşanmış, annem çok hasta, ben kalkıp boşansam annem çok üzülür, el alem ne der, kimse arkamda durmaz ve bunlardan en önemlisi benim eşim oğluna çok düşkün, onu çok seviyor, eğer boşanırsam onu bana vermez belki, benim hakkım var mı oğlumu babasız büyütmeye ya da onu nasıl büyüteceğim tek başıma, dünya hali, Allah korusun başına bir şey gelir, evlendiğinde askere gittiğinde babası yanında olsun isterim, hem benim eşim aileme karşı çok saygısız, beni kendinden soğuttu, ben kalkıp boşansam hayatıma oğlum varken başka birini almaya korkuyorum, keyfime düşkün olmaktan korkuyorum, çok çaresizim aslında, ne yapacağımı bilmiyorum, şimdi hiçbir şeyi düşünmeden kalk boşan diyenler de olacaktır ama birinin gerçekten tecrübesi olan birinin yardımına ihtiyacım var
Eşim sürekli beni aldatırken oğlumu babasız büyütmek pahasına boşanmalı mıyım?