Kocam ailemi arayıp boşanacağım, evden çıksın kızınız demiş. Baba evine döndüm. Daha sonra ne yapmalıyım?
1 sa
Kocam ailemi arayıp boşanacağım, evden çıksın kızınız demiş. Baba evine döndüm. Daha sonra ne yapmalıyım?
Cevap
26Cevap
Şimdiki eşini hayatından çıkarıp yeni bir iş ve yeni bir hayat kutur kendine. Eşinde kendi düşüncelerini dahi muhatabına söyleyemeyen ezik bir tipmiş. Allah kurtarmış.
Di mi
Davayı o açsın bekle bence onun iddialarini görürsün yalansa yalan isptlarsin doggruysa arkasında durursun dogrularinin
Sende varsa ondan şikayetin belirtir ya da farklı seyeri sende belirtir karşı dava açabilirsin çekişmeliye döner
Evden çıksın diyorsa önce boşanma davası açsın. Bence işinin ehli bir avukata git ücreti Karşılığında bilgi al yol haritanı ona göre belirle
Ev kira ama kendine ait değildi ödemezse zaten çıkarırlat
Vaktin varsa ekler misin birkaç soru sormak istiyorum
Bende boşandım süreç sonra atlatılıyor ama başa gelince de yapacak bir şey yok senin ne yapacağın da ortada zaten
Bırak kendi haline dönüp dolaşıp senden özür diliyecek
Nerden biliyorsun seks istedi sonra ben kendim tatmin olup onu bıraktım o da küstü gitti salona sonra gittim hep böylesin falan dedim derken tartıştık evi terk etti ben inat o inat konuşmuyoruz ailemi aramış çıksın evden eşyalarımı alıcam demiş
Ama nerdeyse 1 hafta oldu
Ne siniri kalmış olabilir ki
Sürekli tartışıyorduk bide evden de zorla çıkardı ailem çıkmayacaktım ben
O doktora karşı normal olduğunu düşünüyor bana da deli diyor hatta
Sen niye çıkıyorsun onu cikarsaydin.
Bir avukat tutacaksın.. Dava acilacak
Ev kira
Yarın sabah gidip avukata vekalet vereceksin me yapacaksın başka
Kaç yıllık evlisiniz neden boşanıyor kocan sorun mu oldu aranızda
Nerden biliyorsun seks istedi sonra ben kendim tatmin olup onu bıraktım o da küstü gitti salona sonra gittim hep böylesin falan dedim derken tartıştık evi terk etti ben inat o inat konuşmuyoruz ailemi aramış çıksın evden eşyalarımı alıcam demiş
Neden istemediniz onunla seks yapmayı
Kendi kendine tatmin oldunuz
Seni doyurmuyor mu
Anca seks isteyince geliyordu ondan dolayı
Onun dışında sana karşı hep mesafeli mi
Kaç yıllık evlisiniz siz
Ciddiysen maddi manevi her konuda yardımcı olurum sana
Kolay yolu var uyku ilacı içir sonra organ kes çöpe at
Evden çıkmak yerine, uzaklaştırma kararı alsaydın ya. Hey allahım ya
Ev kira kirayı ödemez yine evden çıkarım
Olsun kira onun üstündedir. Mahkemelik olsam bile 2 sene kalırdın. Sende sürekli uzaklaştırma kararı alırdın, sonunda kirayı o eşşek gibi ödeyecekti. Maalesef yanlış yapmışsın. Olan olmus, hukuki destek alsan iyiymiş
Dönerim geri
Dön tabiki de, hemen git bir karakola şikayetçi ol. Tehdit ettiğini falan söyle, korkuyorum ondan dersin. Hemen cıkıyor ertesi güne uzaklaştırma
Avukat falan mısın sürece hakimsiniz
Alıyorum o zaman zaten konuşmuyoruz benimle ailesi dahil muhatap olamasın
Haftasonu karakol açık mı
Avukat değilim. Benzerini yaşadım kız arkadaşımla. Evin kira sözleşmesi üstüme oldugu halde, cıkmamak için yapmıstı. Hayır ben Almanyaya döndüm 2 sene boyunca sürekli uzaklaştırma aldı😅😅 en sonunda kira olayı bana kaldı. Avukatlarım herşeyi anlatıyordu yakın arkadaşlarım olduğu için.
Karakol 7/24 acık. İstediğin zaman git nöbetçi mahkeme kararı alır. Onada karakol arayıp tebliğ eder kararı. Ama ifadeyi biraz süsle🙂
Şiddet de var darp raporuyla gidicem
Gizliye geçip sana az tüyo vereyim. Şimdi gizlide değilim diye millet özelden küfür etmesin
Şiddet varsa önceden darp raporu almadıysan işe yaramaz.
Eve gidince, boğazını sıktır biraz kızart. Kollarını sıktır kendin çiz tırnağınla.
Pazartesi sabah git karakola, seni hastaneye götürüp darp raporu aldırırlar zaten.
Kesin boşanacaksan bunları öyle yap, sonra dönüşü yok
Pazar eve geldi darp etti dersin. Hastanede adli tabip her yerini inceleyip rapora yazıyor.
İnandırıcı şekilde izler yap kendine.
Benden bu kadar🙂
Boşanmalısın. Peki sebebi nedir?
Keyfinden yollamamıştır.
Yüz kızartıcı nedeni yoksa boşan
Neden böyle bir şey yapmış
Biriyle tanışıp yoluna bakacaksın
Bırak mahkemeyi o açsın
Adama ne çektirdin kim bilir
Hayatına bakacaksın artık
Donuna kadar alıp boşan
Donu bile yok
O kötü işte
Neden hkavga mi ettiniz ki
Avukat tutmaya ne dersin
Avukat tut
Neden boşanicak
Boşan o zaman
Dava aç
Dahası belli
Dava aç
Ne zaman..
neden ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok zorlu ve üzücü bir durum yaşamışsın. Böyle bir şokun ardından kendini toparlaman ve duygularına izin vermen çok doğal. Ailenin yanında olmak sana güç verecektir. Şimdi biraz nefes al, dinlen ve kendi iç sesini dinle. Bir avukatla görüşerek haklarını öğrenmen ve yasal süreç hakkında bilgi alman en sağlıklı adım olur. Kendi iyi oluşun her şeyden önemli. 💖✨ Unutma, bu süreçte yalnız değilsin.