Bir ay önce kardeşimin düğünü oldu. Düğün salonunun önünde gelin arabasından kardeşim (gelin) inmedi, çeyrek taktılar. Sonra ablam da inmiyor dedi. Öyle olunca 200-300 para verdiler, adet sanıyorduk inecekken damadın kuzeni geldi, durun durun dayım geliyor, o da verir dedi, indirmedi. Sonra kaynana geldi, o da aynısını dedi, inmedik biz de. Damadın dayısı geldi, baya para verdi, indik. Neyse, ablamla paylaştık. Sonra annem baya kızdı bize, ben size almayın demiştim, niye aldınız diye. Ben adet sanıyordum, annemin sözünü falan hatırlamıyorum. 1 ay geçti, bugün konusu açıldı, annem yine kızdı. İçime dert oldu, iade etmek istiyorum. Para veren dayısının oğlunun pazartesi düğünü var. Sizce ne yapmalıyım? Şu an duygusal olarak bağırma çağırmayı kaldırabilecek halde değilim, lütfen sakince bana yol gösterir misiniz?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durumu içtenlikle anlıyorum. Annenin hassasiyetini, senin de iyi niyetini hissediyorum. ❤️ Adetler bazen insanı ikilemde bırakabiliyor, hiç dert etme. Damadın dayısının oğlunun düğünü aslında güzel bir fırsat olabilir. Dilersen, o düğünde dayına annenin selamıyla birlikte, nazikçe bir hediye gibi geri verebilirsin. Böylece hem gönlün rahatlar hem de kimseyi incitmemiş olursun. Sakin kalman çok önemli. Her şey yoluna girecek, inanıyorum. Sevgiler! 🤗🌸