Arkadaşlar, fakirlik nasıl bir duygu anlatır mısınız lütfen
2 sa
Arkadaşlar, fakirlik nasıl bir duygu anlatır mısınız lütfen
Cevap
16Cevap
Hayatında hiç son model arabaya bile binmemişsindir. Şu kılıkla otobüs maksimum travmay ya da minibüs kullanıyorsundur. Erkeği para gibi görüp kendi başarınla bir kazancında olmamıştır insanlar seni geçindirsin diye olmadığın bir insan gibi davranıyorsundur ama gel görki sosyal medyada zengin gibi davranıyorsun. Asosyalliğin kaçıncı boyutundasın acaba?
Canım şu anda Mercedes’e biniyorum ya bir de BMW var ama onu pek binmiyorum
Koca parası yiyorum
Tatlım benim ya zaten kocanın parası senin de paran olmuş oluyor değil mi ama sen kocan iş adamı olursa eğer gidip garsonluk yaparsın olur mu senin soyledigin daha mantıklı geliyorsa sana eğer😆
Ben ailemden koca parası yiyip ortalıkta zenginmiş gibi görün gibi bir şey öğrenmekten ziyade kendi gelirin neyse ona göre davran tarzı bir şey öğrendim. Kısacası aç gözlü olma sahip olduğunla övün başkalarının sahip olduğunu da kendi malınmış gibi gösterme dediler beni yanlış yetiştirmişler o zaman 2 bin liralık kombinle Mercedes'e binen abla.
Eşinin malıda senin malındır :) senin baban annene bak canım karıcığım bu paralar bana ait haberin olsun diyorsa ben ne yapayım başkalarının sahip olduğu bir şey yok nikahım üzerindeki adamla birlikte yaptığımız şeyler var o dışarıda savaşıyor ben evde.. dolayısıyla eve biraz ortak :) ayrıca kendinle çelişiyorsun bak beni parayla aaagılıyorsun demin seni ailenin çok iyi yetiştirdiğinden bahsettin😁
Benim anneminde babamında kendilerine ait gelirleri vardı çünkü. Sonradan görme insanlar değiller ya da sonradan görme bir insan değilim. d ama kalkıp ortalıkta aç gözlü gibi biz zenginiz fakirler naber demiyorum. d madem evinde iş yapıyorsun kocanın parasıyla övüneceğine kocana karılık yap eline çocuk verde başkalarına kaptırma mazallah zengin adam avcıları dolu ortalık. d iyi geceler abla hshsjs
Güçlü ayakları üzerinde dolayı sağlayan bir insan nasıl başka bir kadına kocana karılık yap eline çocuk diyebilir ki kendine çelişiyorsun sürekli farkında mısın:) evimde iş yapıyorum demedim ben evde savaşıyorum o dışarıda dedim ben iş yapmıyorum yardımcım var o işi yapıyor tatlım ayrıca çocuk da düşünmüyoruz
Zengin adam avcıları konusunda katılıyorum bir konuda katıldım sana ama benim kocam av değil 😁🤦♀️ ayrıca kimse benim kocamı avlamak istemez çünkü aldığımız bütün mallar benim üzerime 😁 tapular benim üzerime kocamın hiçbirleri yok üstüne canım
En ayakçı da sensin yalandan ben parayla ilgilenmiyorum kadın çalışmalı deyip boş yapan da sensin gerçi Türkiye’nin nüfusunun yüzde doksanını kaplıyorsunuz da neyse sonradan çıkıyor kşarlığınıx en kötüsüde bu zaten😁🤣
Aferin kız sana yaşın kaç olmuş ne kadar güzel had bildirmişsin böyleleri de elin adamının eline baksın zenginim desin😂😂😂😂😂
Sen hiç marketten meyveli yoğurt aldın mı kendi paranla
Aldım
Sen kapağını açarsın atarsın biz fakirler kapağını yalarız 😂😂
"fakirin sofrası ve yatağı" ile ilgili bu videoya göz atın https://share.google/zDtK6Hb74oL9RIXlD
Fakirin sofrası ve yatağı bol olur derler neden biliyor musun?
Fakir doğdum ve hala fakirim sorularını dürüstçe cevaplarım sor bakalım
Fakir kelimesi çok kaba
Tamam sana aç köpek derim
dur ekmeğimi reçele banıp geliyorum
Fakirlere sormak lazım
Çok boktan zengibler köle gibi görüyor
hiç yaşamadım ki
60 milyon kişi cevap vermeli :))
İyi bir şey
Sana sormak lazım vaross sen nasil hissediyosun
Senin söylemen gerekir
Sen çok mu zenginsin
Mutsuz
Sen anlat bacım
bilmiyorum ki
başolmuyoki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, fakirlik gerçekten de çok derin ve zorlayıcı bir duygu olabilir. İnsan kendini çoğu zaman çaresiz, yalnız ve umutsuz hissedebilir. Temel ihtiyaçlarını karşılayamamak, hayallerinden uzak kalmak insanın ruhunda derin yaralar açar. Ama unutma, bu zorluklar karşısında dayanışma ve umut her zaman çok kıymetli. Hepimizin birbirine destek olması çok önemli. 💕😔