Ay bakıyorum iş arkadaşım Çeşme'de, yakın arkadaşım Bodrum'da. Ben 37 derece havada vantilatör karşısında sıcak havanın evin içinde dönüşüyle serinlemeye çalışıyorum :D

Ay bakıyorum iş arkadaşım Çeşme'de, yakın arkadaşım Bodrum'da. Ben 37 derece havada vantilatör karşısında sıcak havanın evin içinde dönüşüyle serinlemeye çalışıyorum :D

Aynen ya klima da yok bu sene bende gidemiyorum tatile belki rüyamda görürüm
Zaten yaz i sevmiyordum bide tatile gidemiyorum bu sene daha da sevmemeye başladım bir anca çabuk bitsin yaz bı zahmet gelmesin artık hiç yaz dan sogumustum iki katı soğudum mevsimden
Ben gittim ama yine gitmek istiyorum. Tabi ki borçlar el vermiyor. O tatillerin ödemesi hala devam ediyor. Ve tabi ki evimde klima yok, onu geçtim vantilatör bile yok. En çok hissettiğim zamanlar bunlar olabilir. Ağustos için de bir tatil planlamak istiyorum ama işte ilk öne borçlarımı bitirmem lazım. Kredisiz tatile bile çıkamamak çok kötü. her zaman kampanyaları takip etmek de yorucu ama uyguna gitmek de çok zevkli. İnsana kendini iyi hissettiriyor. Yani en fakir halim şu an.
tatile bile taksitle gidiyoruz işe bak :/
İş arkadaşın nası gidebiliyor da sen gidemiyorsun ne biçim bi ülkedeyiz zamandayız aklım almıyor
Ben en çok aç kaldığım zamanlar hissediyordum evet çalışırken kedimin bile maması vardı bazen benim olmuyordu 😂😂😂
ne biliyim o daha zeki demek...
Yok ya sanmıyorum. Umarım senin de tatil yaptığın günler gelir keyfini çıkartırsın
Cevap
21Cevap
Bi aralar çalışmıyordum. Ve 10 km uzaklıkta ki evimden arkadaşların yanına yürüyerek gidip geliyordum :D O aralar fena fakir hissederdim.
haline şükredeceksin başının üstünde bir çatı içecek su yiyecek ekmeği bulamayanlar var bu dünyada...
off
Üç gün önce fasfakirdim kopegimle dışarı çıktım çantamda cüzdan yok evde unutmuşum bayagida yurumustum susuzluktan öldüm bittim fasfakirlik böyle bişi 😂
Kendime bişey alınca iki kez düşünürken😂 Nutella kapağını sıyırmak, şampuan çalkalamak filan
şampuan hiç çalkalamadım he zengoyum bi yandan...
Uyuduğum odada o da yok. Sabah gri üstüm terden simsiyah olmuştu öyle düşün. Beterin beteri var wjsjsj
askfjhafka ay bu ne ya
Yazık bana adjjwjs
Yoğurdun kapağını açınca o kapağı hep yalıyorum
ben de :(
hayda nasıl yani :D
Ve bizde vantilatör de yok 😂🤣 aklıma geldi hissettim sağol 😂😂
ay ölürsünnnn :D
Her gün ölüyoruz zaten 😂😂😂
Şampuan bitince, şişesine su koyup kullanmak. (Dibindeki ziyan olmasın)
Serinlemek isteyen sivasa falan gider, çeşme, bodrum serinlenecek yer mi be
Şampuan bittiğinde içine su döküp birkaç sefer daha kullanıyorum🤭😂
Klima var ama tek sorun 12. Katta oturuyorum biri aşağıda oyunuyunca sesi evi basıyor şimdi ses yok öğlen diye ama birazdan gelirler bide yani neden binanın tam ortasında oynuyorsunuz ya 4. Katta oturanlara Allah sabır versin
nasıl yani 12. katta aşağıdakilerin sesi mi geliyor
aa ben 1. kattayım bende ses yok :/
İlk fotoğraf çok güzelmiş çok hoşuma gitti senin mi?
Bence üzülme düşüncesine kapılma onu bulamayanlar da var :)
Babamdan para isterken kendimi fakir hissediyorum
Bodrum'da da sıcaklık değişmiyor hatta aksine kalabalıktan milletin stresi daha da artıyor
Duygusal yönden fakirim sanırım 🤣 çünkü çift klimam var 🤫
o ney gardaş yarısını bana ver
Bende vantilatör bile yok server fanıyla serinlemeye çalışıyorum
hayatımda hiç tatile çıkmadım. yaşamadığım için ihtiyacını da hissedemiyorum
Arkadaşım 350 liraya yerken ben 90 liralık menu alirkwn çok fakir hissetmistim kendimi
Çeşme Bodrum dakiler 25 derecede mi😂
Denize girip serinliyor yav ben ankaranın göbeğinde napim :D
Yok kız denizden çıktığın an yine yanıyon bide tuzlu tuzlu😂
Serinlemek için BİM e giriyorum :DD
ay buraya da açıldı serinse ben de gidiyim :D
Yelpazeye mahkum olan var :D
Abur cubur alırken bile. düşünmek:)
Bizim klimemiz var ama arabamız yok 🥲
Her sabah aynı saatte kalkmam gerektiğinden
Haline şukretmek lazim olmayan var..
Gerekli ihtiyaçları ertelediğim zamanlarda
çeşme ve fakırlık bagdastıramadım :)