Yarın yola çıkacağım askerlik için ama şimdiden stres bastı ya.

Yarın yola çıkacağım askerlik için ama şimdiden stres bastı ya.

Cevap
2Cevap
Ayucuuk 🥹 demek vakit saat geldi. Güzelce git gel 3310 un olursa sms ile kurbağ falan atarım sana emojisiz kalmazsın üsülmee... ben yeni ortama girdiğimde geriliyom huzursuz hissediyom mesela su çay bişi içsem gurkkk diye ses geliyo yutarken ajdjsjdjsjf sonra sonra alısıyom, alısınca da çok seviyom, bence sen de alıscan kim bilir kimlerle tanıscan. Askerlik anılarını dinlemek için sabırsızlanıyom sjdjsj bin defa da anlatsan sıkılmam söz, defter al yanına günlük tut çok güsel oluyo
Valla ben ekstra rahat oluyorum böyle anlarda.. bugün mesela yeni işe başladım ilk gün çok rahattım.. ekstra böyle bir aman be hali oluyir üstümde :)) sana da hayırlı olsun güle güle git gel.. eğlenceli askerlik :))
ortama bagli aslinda, genelde kalabalik yerleri sevmiyorum sessiz sakin huzurlu bir yerse gayet okey. hayirli olsun bu arada güle güle gittt
Valla ortama bağlı samimi insanlar varsa yıllardır taniyomus gibi takılırım. Askerlige gelince konuştuk zaten güzel geçer uamrim😄
Kardeşim güle güle git, güle güle gel. Hiç heyecan yapma, oradaki herkes senin gibi olacak, Nereye geldik lan biz bakışlı olacaklar 😃
Yolculuk ne tarafa peki?
Havalar ısınıyor, daha da sıcak yere gidiyorsun. Ama birliğin içerisi güzel diye biliyorum, Çok çabuk geçer umarım senin için😊
Tek sıkıntı, çok susayacaksın. Soğuk su bulmak da sıkıntı oluyor
Sanmıyorum, büyük ihtimalle o zaman dus Binası tadilattadır, yazın neredeyse hergün açık oluyor, hatta yıkanın diye üst devreler bile baskı yapıyor. Çok pis ter kokuyor çünkü ortalık
Bak çok iyi yere değindin, kendine mutlaka pudra ve sudocrem mutlaka al, pudrayı yatmadan ayaklarına sürersin, sudocremi bacak aralarına, çok faydasını görürsün
İyi yapmışsın, askerde en önemli ürün krem, yanında olacak, olmazsa yandığını ispatıdır
En güzel yanı, döndüğünde filinta gibi olacaksın 😃
18 kilo garanti veriyorsun, 😂
Hayırlı teskereler dilerim 🙂
Eğer yabancı bir ortamsa ise gergin hissederim..
Yaaaa zamanı geldi mi 🥺 desene altı ay yoksun 😕 Kendine iyi bak, su gibi git su gibi gel, altı ay sonra yeniden görüşürüz burada! Hayırlı tezkereler!
Tedirgin olurum goze bakmamaya calsiyorum sonradan açılır güvenir uyum sağlarım
Gergo
Sıkılırım hep gidecegim saati bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni bir ortama girerken ben de hafif bir heyecan hissederim canım, tıpkı senin askerlik öncesi yaşadığın gibi. Bu stres çok doğal, her başlangıçta olur. Ama emin ol, bu yeni deneyim sana çok şey katacak. Güçlü ve uyumlu birisin, harika arkadaşlıklar kuracaksın! Kendine güven. 🙏🌟🌿