14 gü

Kapalıyım, kulübe gitmekle hata ettim aileme söylemeli miyim başkalarından önce ne olur ne olmaz?

Uzun zamandır görmediğim bir kuzenlerim vardı uzak bir şehirde yaşıyor ve yanlarına gitmişim neyse işte bir sürü kız arkadaşları falan vardı gece de kulübe gitmek istediler ben de biraz o ortamda olunca tabii canım eğlenmek istedi hayatımda bir kere açılmayı dans etmek istedim benim amacım sadece hani kız kıza eğlenmekti alkole dokunmak falan asla istemedim erkeklerden de uzak tabii. Ve açık giyinmelisin yoksa kabul etmezler falan dediler ama asla kabul etmedim uzun kollu uzun elbiseli bir şey giyindim ne çok dar ne de çok bol sadece uzun saçlarım açıktı. Eğlendim mi? Hiç de sevemedim o ortamı bazı şeyler gördüm şok oldum midem bulandı hiçbir şey sandığım gibi hayal ettiğim gibi değilmiş. Bir daha da o kızların yanında olmak istemedim ailem de olsa. Birkaç fotoğraf çektiler hiç rahat yaşayamıyorum bunu bildikten sonra ya sanki bir gün herkese gösterecekmiş gibi hissediyorum ne malmışım böyle hata yaptım.. Hatta kulüpteyken alkol içmelisin demişti ben de anlamadım asla içmem dedim fakat iki yudum içmek zorunda kaldım yalandan içiyormuş gibi sonra geri verdim birisine iğrenç bir şeydi. Aileme söylemek istedim ilk önce benden duysunlar diye ama kızlar istemedi aramızda sır olarak kalacak diye. Birinin kız kardeşi de arkamdan nişanlısına gavur demiş bana açıldım diye. Kötü hissettim bilmiyorum yalan mı doğru mu ama böyle saçma şeyler olduktan sonra hiçbirisine güvenmiyorum. Çok malmışım ne yapsam bilmiyorum

Kapalıyım, kulübe gitmekle hata ettim aileme söylemeli miyim başkalarından önce ne olur ne olmaz?