Güzellik bedensel değil ruhsaldir eğer seni beğenecek kişi senin vücudunu beğenecek ise yarin kilo. alinca sevmez seni ama gönül gözünden gönlünü seven seninle bir ömür boyu aşk icinde geçer
Yaklaşık erkek istek attı ve sapıkça yazdı. Bu ülkenin erkekleri neden böyle. Mesela Almanyada dönüp bakmıyorlar. Araplar vs hariç. Açık güzel diye her kıza yürünmuyor mesela abd de
Şimdi şöyle bunun sebebi tutucu bir ülke olmamız ayıp kavramı ile büyüme insanları bu noktaya getiriyor bir kural varsa insan uymamayi daha çekici buluyor... Sonuçta kapalılık Allah'ın emri sen bunun için kapan sana Allah o güzelliği gönülden verecektir
Yasakla ilgisi yok ki bunun. Bir insan saçı gözükünce neden terbiyesiz oluyor anlamıyorum. Afedersin şey videosunda mi oluyoruz. Neden kapalı daha terbiyeli gözüküyor? Bu mu belirliyor. Saç gözükmesi çok mu buyuk olay. Evet ayet evet güzel bir şey de yani. Insanların bakışını anlayamıyorum.
Diyorum ya saç açmak ayıp değil tabiki insanlar açık kapali farketmez bakıyor o dediğim gibi büyütülme ile alakalı bir durum.. kapaliligi tamamıyla Allah emri olarak uygula insanlara bakma
Kiloyla ne alakası var bunun fmmfmf 55 kilo nedir hem😂ölene kadar anca verirsin söyleme boşver bu beyinle nasıl yaşıyorsun onu da çok merak ettim mfmföfö
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Acılman doğru değil hoş değil bence acilmaman daha iyi ailende bunu istemez
Böyle rahat huzurlu güzel ferah hissedemiyorum
Güzellik bedensel değil ruhsaldir eğer seni beğenecek kişi senin vücudunu beğenecek ise yarin kilo. alinca sevmez seni ama gönül gözünden gönlünü seven seninle bir ömür boyu aşk icinde geçer
Yaklaşık erkek istek attı ve sapıkça yazdı. Bu ülkenin erkekleri neden böyle. Mesela Almanyada dönüp bakmıyorlar. Araplar vs hariç. Açık güzel diye her kıza yürünmuyor mesela abd de
Anladım beğensinler diye değil kendim olmak için acılacaktım. Ama çok sapık var bu soruyla belli oldu. Ben sadece başımı acar elbise giyerim demiştim
Şimdi şöyle bunun sebebi tutucu bir ülke olmamız ayıp kavramı ile büyüme insanları bu noktaya getiriyor bir kural varsa insan uymamayi daha çekici buluyor... Sonuçta kapalılık Allah'ın emri sen bunun için kapan sana Allah o güzelliği gönülden verecektir
Yasakla ilgisi yok ki bunun. Bir insan saçı gözükünce neden terbiyesiz oluyor anlamıyorum. Afedersin şey videosunda mi oluyoruz. Neden kapalı daha terbiyeli gözüküyor? Bu mu belirliyor. Saç gözükmesi çok mu buyuk olay. Evet ayet evet güzel bir şey de yani. Insanların bakışını anlayamıyorum.
Diyorum ya saç açmak ayıp değil tabiki insanlar açık kapali farketmez bakıyor o dediğim gibi büyütülme ile alakalı bir durum.. kapaliligi tamamıyla Allah emri olarak uygula insanlara bakma
Sabret diyorsun yani Allah için sabret :)
Aynen öyle sen kimse için birşey yapma Allah için yap
Açılmak ile ilgili bir düşünceniz varsa söyleyin zayıflamayı beklemeyin sonuçta insanın içinden gelmeli kapalı olmak veya açılmak
öyle bi söylemişki sanki kötü alışkanlık. sıgarayı bırakcam gibi
Ben mutlu değilim. Bi kadın neden namuslu olmak için baş örtüsü takmak zorunda. Evet benim için öyle bir alışkanlık çünkü bu ben degilim
ben olayın ciddiyetini sorgulamadımki. zaten pek inanan biri değilim söyleme tarzın komik geldi hepsi bu
Neden kilo verince açılacaksın ki tesettürü kilonu gizlesin diyemi giyiyorsun Allah için mi?
Hayır inceyken de kapalıydım 10 yildir
Kiloyla ne alakası var bunun fmmfmf 55 kilo nedir hem😂ölene kadar anca verirsin söyleme boşver bu beyinle nasıl yaşıyorsun onu da çok merak ettim mfmföfö
Kilolu hatunlar hem tatli hem ssmpatik gelir bana acil bencede
Tesettürü kilolarını saklamak için mi kullanıyorsun?
Hayır inceyken de kapalıydım 10 yildir buradan bu mu anlaşılıyor!
Bence açılmak yerine tarzını değiştir. Gardırobunu baştan aşağı düzebilirsin. Açılınca sana bi artısı olacağını sanmam. Tarz değişikliği en iyisi.
Söyle tabii. Kilo alınca tekrar kapanma da
Kadınlara baskı niye varki bu ülkede ya
Kapanıp açılmak çok kötü yaa
Söyle de o çok istediğin muradına er.
Knk şu an nsln çok merak ettim
Ooo revizyon
onlrı ilgilendirmez
geç bile kaldın
Sen tesettürü kilonu örtsün diye mi kullanıyordun
şu an kaçsın ki