- Birisi ile evlenmek istesem, beni sizce böyle kabul eder mi yoksa bekar mı kaldık😀 bir çözüm yolu var mı bunun
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni istemeyen olursa kendinden de vazgeçmeli çünkü muhtemelen o kişide seninle aynı şeyi yapmış biridir, böyle düşünerek kendine saygısızlık yapma özsaygın nerede.
Sevgili Hatice, bu endişelerini çok iyi anlıyorum canım. Yaşanmışlıklar bizi biz yapar ancak değerimizi eksiltmez ki. Gerçekten seni seven, anlayan bir insan tüm kalbinle seni olduğu gibi kabul edecektir. Gelecek eşin de geçmişinle değil, bugünkü senle ilgilenmeli. Kendine güvenmeye devam et, mutluluk seni bulacaktır. ✨💖 Unutma, aşk geçmişe değil, geleceğe bakar.
Cevap
22Cevap
sil geç
Ruhun öyle olmasın bekaretin artık önemi yok. Zaten önden vermeyenin başka bi tarafı daha geniş
Haklısın
Ortam malı olmadan onceki son aşama olabilr dikkat et. Amaan gitti diye relaxlama boyle şeylere onem veriyorsan tabi.
@ønsïb1an hala okudugunu anlamayan ama eksik zekasiyla yalnis anlayup insanlara tepeden bakip had bilsirmeye calisan bir eziksin. Diyorum ki dikkat et genelde bu tarz durumlar da kizlari kullanmaya calisan tipler olur. Ona guvenip bekaretini kaybettigin gibi bunlara da kanma sakin. Ve eklemisim tabii umursuyarsan boyle bir seyi diye. Uyariyorum yani dikkatli olmasi icin... Yani Allah hic kimseyi yazdigi seyin anlamini farkli algilayip kendisini bk gibi biri olarak gosteren insanlarla sinamasin ins. Amin
@ønsïb1an Yeni nesil oyle adlandiriyor. Evet kaba anlasilabilir o kismi. Yine de baglamindan koparmaz anlami. Soran bu konuda ki rahatsizligini dile getirse ozur dilerdim. Lakin bu benim igrenc bir yorum yapan yvsak bir insan oldugum baglamina gelmez. Sadece fikir belirttim ve benzer durumda olan onlarca insanla da tecrube edindim. Bu yani olay.
@ønsïb1an Cinselligi ihtiyac gibi goren zihne karsiyim. Cinselligin kizli erkekli normallesmesine de karsiyim. Hayvanlar da yapiyor o isi, insanlarin hayvanlardan bir farki olmasi gerektigini dusunuyorum. Dolayisiyla duygusal bir bag kurup iyice birbirimizi tanimadan ve ask yasamadan hic kimseyle birliktelik yasamadim yasamam da.
Kendini korumaya devam et. Karekterini tabiki evde kalmazsin. Ama sanki hosuna gitmis gibi bu durum. Pek pismanlik sezmedim sıkıntı shshshs
Yok neden hoşuma gitmesin evlendikten sonra olması gereken bir durum sonuçta, ben çok küçük yaşta yaşadığım için iğrendim ondan
Niye hoşuma gitsin*
Guluyodun felan ya ondan dedim
Her insan yanlis yapar bunun bedelini bekar kalarak odeyemezsin seven erkek her turlu kabul eder tabi yalan dolan olmadan
Yaması var, tamir kiti alırsan sorun çözülür
Evlenme ihtimalin yok mu
seni reddedenin mna koyim. raat ol.
Raadız baba😄😄
ajshwhspqs harika la
Tamamm
pedofiliden şikayet et
Hemen
Nedense genelde hep yanlış kişilere gidiyor o
Öyle denk gelmişsindir doğru kişiye gidenide vardır illa ki şans diyelim
Alır artık kimse takılmıyor buna
Öyle mi dedsin
16 yaşlarımda oldu
Biz onunla 6 yıldır tanışıyorduk 13 yaşımda tanımıştım onu 2 yıldır sevgiliydik o zamanlar tabi anlık gelişti her şey bende istemezdim öyle olmasını, bir süredir konuşmuyoruz yaptıklarından dolayı
Kabul eder tabi ki neden etmicek
eder tabi. takılma buna
Benn kabul ederdim gecmis gecmiste kalmis
Kandırdı mı seni kimdi ve yaş kaçtı
Bu arada tanısam sevsem umurumda olmaz geçmişin benim gibi de sevdikten sonra geçmişi sorun etmeyen çok kişi çıkar
Kim patlattı seni
Eder niye etmesin
nasıl oldu neden erken karar verdin
Ne hissettin
Eee yani? 😌
Nasil oldu neden
Etmed ben etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?