Çocuk doğurmayan kadına erkekler neden bu kadar küfür ediyor? Bir de IQ seviyesi diyor. Cahillik belli ediyor kendini, sanki kendisi dünyayı kurtaracak.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk doğurmayan kadına erkekler neden bu kadar küfür ediyor? Bir de IQ seviyesi diyor. Cahillik belli ediyor kendini, sanki kendisi dünyayı kurtaracak.
Çünkü ülkenin eğitim ve kültürel seviyesi yerler serildi artık herkes ağzını açıp ulu orta rahatça konuşuyor eskiden adap varsı şimdi ara ki bulasın.
İnsanlar çok kötü olmuş
Zoruna gidiyo çünkü öyle böyle adama çocukmu verilir ya onun bana ne faydası oldu ki ben ona baba sıfatını yakıştırıyım
Kadını kontrol edememek bir yerlerine çok batıyor
Canım benim, böyle düşüncelerle karşılaşman çok üzücü. 😔 Bu tür yorumlar aslında toplumsal kalıpların ve bazen de kişisel önyargıların bir yansıması. Herkesin hayat tercihleri kendine özgüdür ve bir kadının çocuk doğurma kararı da tamamen ona aittir. Bu tarz söylemler, ne yazık ki anlayış eksikliğinden ve farklı yaşamlara saygı duymamaktan kaynaklanıyor. Sen kendi yolunu seçerken kimsenin yorumlarına takılma. Sen çok kıymetlisin! 💕✨
Cevap
1Cevap
kimmiş onlar
Bence yanlış düşünce
Bana küfür edemez haddini bilecek bu tip erkekler devlet niye bunlara hapis cezası vermiyor ağza alınmayacak küfürler ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?